StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Моя дорога і кохана": Віктор Ющенко вразив зверненням до своєї доньки

15 квітня 2024, 18:05
Віктор Ющенко тепло привітав свою старшу доньку з днем народження і підібрав вражаючі слова.
Виктор Ющенко
Віктор Ющенко звернувся до доньки Віталіни / колаж: Главред, фото: facebook.com/president.ukraine

Експрезидент України Віктор Ющенко привітав свою доньку Віталіну зі святом, підібравши, неймовірні слова. Сьогодні їй виповнилося 44 роки.

На своїй сторінці в соцмережах Ющенко опублікував добірку фото з донькою, не забувши й додати архівний кадр. Експрезидент із донькою позують біля школи 1 вересня.

Також політик доповнив пост теплими словами.

відео дня

"Донечко моя рідна, люба і кохана! Серденько, вітаю тебе з Днем народження і бажаю завжди залишатися такою прекрасною, неймовірно красивою, з добрим серцем, з відкритою душею і світлими мріями! Ти справжня нагорода, яку сам Бог подарував мені. Люблю тебе і обіцяю завжди тебе оберігати від зла, чути і розуміти у всіх життєвих ситуаціях. Величезних успіхів у твоїй праці, веселого натхнення, вірних друзів і безмежного щастя на довгі-довгі роки безхмарного і мирного життя! Любові, удачі, добра, тепла - і нехай береже тебе щаслива доля, а все, що ти робиш, - завжди веде прямо до мрії! Зі святом, рідна!" - написав Ющенко.

Хто така Віталіна Ющенко

Віталіна Ющенко - старша донька Віктора Ющенка. Її мати - перша дружина політика Світлана Колесник, вчителька української мови та літератури.

У Віталіни Ющенко троє дітей. Батьком старшої доньки Доменіки є бізнесмен Михайло Гончар, а Віктора та Андріану вона народила від підприємця Олексія Хахльова. Пара розлучилася 2011 року. Свої нинішні стосунки Віталіна Ющенко не афішує.

Віктор Ющенко - останні новини по темі

Зазначимо, під час розмови Світлани Білоножко з Дмитром Гордоном, журналіст згадав, що сам Білоножко йому одного разу розповідав, як в юності він бився з третім президентом України Віктором Ющенком.

А також раніше третій український президент України Віктор Ющенко назвав дві речі, які приведуть нашу країну до перемоги у війні з Росією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти