StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Москва-місто наркоманів і повій": що зрадниця Денісова говорила про столицю РФ, куди поїхала сама

21 жовтня 2022, 08:01
Хореограф не просто не підтримала Україну, а поїхала в Росію і планує отримати громадянство країни-терориста.
Тетяна Денисова
Тетяна Денисова / Instagram

Фіналіст шоу Х-фактор Олександр Кривошапко, бабусю якого вбили росіяни, розповів, що про цю країну говорила його колишня дружина-хореограф Тетяна Денисова, яка стала на бік Росії.

Так, Кривошапко поділився, що Денисова завжди говорила про те, що Москва - це місто наркоманів, повій і, м'яко кажучи, "представників ЛГБТ-спільноти". "Мені дуже прикро, що людина, яка позиціонує себе сильною і мудрою, змушена жити в такому суспільстві. Ще й добровільно", - посміявся співак.

При цьому Кривошапко явно не хотів обговорювати її і говорити про неї погано. "Ми довгий час не спілкувалися, і поговорили буквально за пару днів до початку війни. Я розумію, чому вона мовчить. Слухайте, я чоловік, вона жінка, Я не можу говорити", - говорить він.

'Москва-місто наркоманів і повій': що зрадниця Денісова говорила про столицю РФ, куди поїхала сама
Рекомендуємо:

Проте, його вразило, що Денисова добровільно захотіла стати громадянкою країни, яка веде жорстоку війну проти її батьківщини.

читайте такожМаріуполь, Енергодар і Крим: в ISW назвали стратегічні точки, які ЗСУ повинні звільнити

Нагадаємо, раніше Олександр Кривошапко поділився своєю сімейною трагедією. В ефірі програми жвл, артист повідомив про смерть своєї бабусі в Маріуполі, коли росіяни масово обстрілювали українське місто.

Артист розповів, що ніхто з його сім'ї так і не змогли її провідати. Його родичі, хто залишився в окупованому місті, не могли потрапити в квартиру через те, що Росія не робила паузи в обстрілюванні території мирної держави.

"У них не було можливості навіть відвідати бабусю, яка була в декількох дворах від нас. Але вона була з доглядальницею. Вони могли піти туди, але не дійти", – повідав Кривошапко. "Коли вже виїжджали з міста, стало відомо. Досі болить. Це складна тема", - додав він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти