StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Wellboy та MO3GI Entertainment оголосили про співпрацю

11 листопада 2022, 15:12оновлено 11 листопада 2022, 18:37
Попередній продюсер артиста виявився сепаратистом і втік до терористичної Росії.
Wellboy та MO3GI Entertainment оголосили про співпрацю
Фото Instagram

Співак Wellboy (Антон Вельбой) почав співпрацю з продюсерським центром MOЗGI Entertainment, засновником якого є продюсер Потап і його колишня дружина Ірина Горова.

"Тепер команда MOЗGI Entertainment займається букінгом концертів Wellboy і стає партнером по його роботі з брендами і рекламними інтеграціями. Як самокруточки папір ми зліпилися. Невгамовна творча енергія Wellboy + наша багаторічна професійна експертиза = ідеальне поєднання! Об'єднуємося - робимо індустрію міцнішою", - сказано на офіційній сторінці Центру в Instagram.

Wellboy довелося шукати собі нового продюсера після того, як йому довелося розлучитися зі своїм попереднім продюсером, Юрієм Бардашем, який втік до РФ.

Нагадаємо, раніше скандальна українська співачка Анастасія Приходько, яка буквально ненавидить свого колегу по цеху, співака і Пролюсера Потапа, назвала справжню причину його повернення в Україну.

Так, в інтерв'ю "Люкс FM" співачка розповіла, що у Потапа виявилася дуже прозаїчна причина для повернення, а саме, за словами Приходька, Потап повернувся, щоб взяти участь в шоу. Приходько також заявила, що Потап став для неї найбільшим розчаруванням серед зірок після 24 лютого.

"Тому що коли він почав давати інтерв'ю, що під час перебування в Іспанії його записали в тероборону в Україні, я вважаю, що це вже повна ахінея – таке нести", – сказала виконавиця.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти