StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мольфар Гордєєв прокоментував роман зі зрадницею Соломко

23 листопада 2023, 01:28
10005
Відомий відун зізнався, чи шкодує він зараз, що мав зв'язок з запроданкою.
Макс Гордєєв, Яна Соломко
Макс Гордєєв розповів про роман з Яною Соломко / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgord, instagram.com/yana.solo

Фіналістка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Яна Соломко зараз живе в країні-агресорі, активно там виступає і мовчить про війну в Україні. Українці розчаровані такою позицією ефектної дівчини, якій майже вдалося підкорити серце відомого танцюриста Макса Чмерковського.

Шкодує про роман з Соломко й інший її колишній бойфренд - популярний український мольфар і співак Макс Гордєєв. Він познайомився з Яною в 2012 році, після зйомок "Холостяка". Пару тоді "зловили" за поцілунками в Києві.

В інтерв'ю Славі Дьоміну відун зізнався, що не був сильно закоханий в Соломко, і вони не були разом дуже довго. "Тоді вона дуже хотіла популярності. І зараз вона цього хоче. Вона не змінилася. Вона тоді співала в дуеті з хлопцем, якого зараз продюсує Ваня Дорн. Тоді ми з нею і познайомилися. Я не можу сказати, що у нас прям щось таке було. Але наше спілкування тривало тижні два-три", - розповів Гордєєв.

відео дня

Також він зазначив, що шкодує про зв'язок із запроданкою через її безчестя, яке проявилося під час повномасштабної війни. "Було у нас дуже "гарне" знайомство. В лапках. Зараз я про це знайомство дуже шкодую. Шкодую, тому що зараз бачу, хто вона така", - каже Мольфар.

Макс Гордєєв, Яна Соломко
Макс Гордєєв розповів про роман з Яною Соломко / скріншот

Раніше українська співачка Ірина Білик розкрила подробиці стосунків з шанувальником, який несподівано зробив їй пропозицію руки і серця під час її концерту. Артистка тепер називає його нареченим.

Також український актор Богдан Бенюк підтримав ексдепутатку Верховної Ради та мовознавицю Ірину Фаріон у мовному скандалі, який торкнувся російськомовних захисників України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти