StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мої крила повертаються": щаслива Світлана Лобода в ліжку розповіла про любов

15 лютого 2023, 13:30
Loboda зізналася, хто змушує її посміхатися, а серце - битися частіше.
Світлана Лобода
Світлана Лобода розповіла, що повертає їй крила під час війни / t.me/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода, як і багато українців, з початком повномасштабної війни, пережила сильні внутрішні зміни. Одна з них її турбує більше за інші.

Так, у своєму Telegram-каналі артистка зізналася, що за останній рік практично перестала посміхатися - вона була сильно занурена в себе, творчість і загальну трагедію, що зовсім забула про те, як це робити.

На щастя, вона знайшла для себе "лікування". Його секрет криється в любові. Лобода показала кілька фото, знятих в ліжку, на яких на її щасливому обличчі грає широка посмішка. Світлана поділилася, що поступово починає відтавати.

відео дня

"Останнім часом я майже розучилася посміхатися, але коли я відчуваю ваше тепло, бачу ваші очі на концертах або читаю коментарі - мої крила повертаються, і мені знову хочеться співати і творити. Ви навіть не уявляєте, що для артиста означає Ваша любов! Дякую ❤️❤️", - пише співачка.

Світлана Лобода
Світлана Лобода розповіла, що повертає їй крила під час війни / t.me/lobodaofficial

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти