StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Могилевська розповіла, чому так довго була одна

15 січня 2023, 07:47оновлено 15 січня 2023, 14:08
Співачка відкрито поділилася сокровенним, а також відкрила завісу особистого життя.
Наталя Могилевська
Наталія Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталя Могилевська розповіла, чому так довго залишалася одна і як на її особисте життя вплинула війна.

Про це вона розповіла в інтерв'ю в програмі "Як ти".

"Я колись дала собі чесну клятву: поки я не стану хорошою дружиною, я не буду будувати відносини. І це так, я серйозну ціну за це заплатила - я дуже довго була самотньою. Це свідомо, тому що я розумію, якщо я не буду класною дружиною, до мене не прийде класний чоловік. Якщо я не буду класною мамою, до мене не прийде моя класна дитина. І взагалі не прийде. Я точно знаю. Готовий учень - знайдеться вчитель", - зазначила артистка.

За словами співачки, вона мріяла завжди про стосунки як задумав Господь.

"А Господь задумав: головні чоловічі якості – це активність, цілеспрямованість, боротьба, сила, напруга таке вперте, щоб домогтися результатів - це все чоловічі якості. Я відмовилася від будови відносин, поки я не стану класною жінкою", - сказала Могилевська.

"З чого я почала: я написала всі ці якості і поставила оцінки, як у мене, і виявилося, всі чоловічі – п'ятірки, всі жіночі – по нулях. Тобто я зрозуміла: жінкою в сьогоднішньому світі бути не модно настільки, що світ виховує і дівчат, і хлопчиків за чоловічим принципом, тобто, щоб отримати результат, кар'єру побудувати, бути успішною. Тому що жіночі якості не можна продати, за них гроші не дають. Плечима командира, чоловіки - що на це можна купити? Нічого", - поділилася вона.

Нагадаємо, співачка в кінці грудня анонсувала нове монопредставление під назвою "дочки".

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала афішу майбутнього заходу: на ній два портрети самої Наталії, веселий і сумний, дивляться на силует жінки, яка йде до води з дівчинкою за руку.

Співачка розраховувала привернути увагу до вистави власним талантом і харизмою, але тепер всі гудуть про її "дочок" зовсім з іншої причини - шанувальникам картинка здалася забавною, і вони почали робити з неї меми.

Раніше український актор, зірка серіалу кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти