StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модель Адріана Ліма стала мамою втретє в 41 рік: батьки дали незвичайне ім'я

5 вересня 2022, 23:41
Супермодель вже має двох дочок 9 і 12 років. Син від нового бойфренда модель народила в 41 рік.
1662410432-9300.jpg
Адріана Ліма стала мамою втретє. Фото ua.depositphotos.com

У моделі Адріани Ліми і її бойфренда Андре Леммерса народилася третя дитина. Малюка батьки назвали незвичайним ім'ям Ціан.

"Циан-це колір між зеленим і синім у видимому спектрі світла. Блакитний-це колір вод Бора - Бора і Мальдівських островів, місць в списку бажань нашої сім'ї. Циан тепер наш улюблений колір ... колір очей нашого хлопчика", - пояснила Ліма в Instagram.

Джерело повідомило People, що "мама і дитина вдома і здорові", додавши, що у Циана"вже мамині губи і очі".

відео дня

Колишній ангел Victoria's Secret, у свій 41 рік, раніше народила дочок Валентину, якій зараз 12 років, і Сієнну, якій зараз 9 років, в 2009 і 2012 роках, відповідно, зі своїм тодішнім чоловіком Марко Яричем.

Пара розлучилася в 2014 році після п'яти років шлюбу.

"Ми вдячні за те, що є батьками двох неймовірних маленьких дочок, яких ми продовжимо виховувати разом", — написали колишні тоді в спільній заяві.

"Ми були б дуже вдячні за вашу повагу до приватного життя нашої сім'ї, оскільки ми починаємо цю делікатну наступну главу д" " - уклали Ліма і колишній професійний баскетболіст.

Нагадаємо, у свої 64 роки американська актриса і модель Шерон Стоунзалишається зразком нев'янучої краси. Артистка виступає за натуральне старіння, і не соромиться з'являтися в природному вигляді навіть на публічних заходах.

У побуті Стоун і зовсім, як то кажуть,"не париться". Чудовим прикладом тому послужила вечірка біля басейну, яку організувала актриса на честь Дня народження однієї зі своїх подруг.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти