StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Багато роботи, мало грошей": Дурнєв розповів, чому не став новим "Холостяком"

18 жовтня 2022, 00:17
354
Телеведучий не побачив для себе фінансової вигоди і вирішив, що займаючись своїм проектом, заробить більше.
Дурнєв, ТЕТ
Олексій Дурнєв так і не став новим серцеїдом/ ТЕТ

Блогер, скандальний телеведучий і гуморист Олексій Дурнєв, виявляється, міг стати героєм телевізійного проекту "Холостяк".

Однак, як розповів він в інтерв'ю виданню "Главком", він і його директор вирішили відмовитися від пропозиції телеканалу, оскільки порахували, скільки вони на цьому зароблять.

"Продюсери сказали, що на майданчику потрібно провести мінімум 50 знімальних днів. Один раз в 10 днів – вихідний. Мій комерційний директор порахувала, скільки ми за цей час не зробимо свого контенту, скільки заробимо від моєї участі в "Холостяку", і ми вирішили відмовитися від пропозиції. Мені запропонували в чотири рази меншу суму, ніж ми хотіли", – відверто розповів Дурнєв.

відео дня

Крім того, ведучий розповів, що зараз його серце вільне і у нього немає відносин. "Нещодавно була дівчина, зараз нікого немає, ні з ким не зустрічаюся. Я не люблю про це розповідати", - додав він.

Нагадаємо, раніше Дурнєв розповів, як перейшов на українську, де його сім'я знаходиться зараз і поділився планами на майбутнє.

Олексій зараз активно бореться на інформаційному фронті, закликає фоловерів і глядачів відмовлятися від усього російського і не падати духом:

"Я, як і всі, думаю, що потроху звик до подій. До сирен, тривог. До допомоги. На тому, що потрібно сконцентруватися на перемозі. Боротися на своєму фронті", - пояснив Дурнєв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти