StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде, з ким похмелитися": Волочкова відпочила в компанії Таїсії Повалій

8 квітня 2024, 12:54
Дві фанатки "русского мира" отримали в Мережі величезну порцію негативних коментарів на свою адресу.
Таїсія Повалій, Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова засвітилася в компанії Таїсії Повалій / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best, instagram.com/volochkova_art

Балерина-путіністка Анастасія Волочкова знайшла собі нову подружку - під час заходу, організованого іншою путіністкою Анітою Цой, танцівниця зіткнулася з Таїсією Повалій. Волочкова, яка відчуває побожний трепет перед артистами, і за рахунок знайомства з ними піднімає собі самооцінку, одразу ж кинулася фотографуватися зі співачкою-запроданкою.

Знімок з'явився на сторінці Волочкової в Instagram. На фото дві артистки сумнівної якості позують уже в кафе.

У коментарях Анастасію Волочкову традиційно розкритикували за зовнішній вигляд - сукня багатьом здалася вульгарною, а зачіска неохайною. Що ж стосується Повалій, то тут коментатори помітили, що співачка значно погладшала, і намагається приховати це за мішкуватим вбранням.

відео дня

Загалом Таїсію та Анастасію "зустріли" в Мережі не дуже привітно. "Єдина фотка, де гостю Волочкової розтерли більше, ніж саму Волочкову!", "Що за гном із Волочковою?", "Настюха собі до пари подружку знайшла!!!", "Повалій - шафа продажна", "Транс-парад", "Ну хоч буде з ким похмелитися", "Іспанський сором", "Не встигла втекти, як Лазарєв", "Дві любительки міцного", - пишуть у коментарях під фото.

Таїсія Повалій, Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова засвітилася в компанії Таїсії Повалій / instagram.com/volochkova_art

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Таїсія Повалій - останні новини:

Раніше стало відомо, що безчесна зрадниця Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, як сильно її роздуло.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти