StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна-Всесвіт засвітила зайвого у священній річці Йордан

18 квітня 2023, 02:05
Анна Неплях показала свої купання в культовому для християн місці.
Анна Неплях
Анна Неплях показала мокре тіло після купання в річці Йордан / instagram.com/neplyah

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях напередодні Великодня вирушила до Йорданії, де відвідала одне з нових Чудес світу - стародавнє місто Петра, яке користується підвищеним інетерсом туристів.

Однак, крім загальноосвітнього інтересу, модель задовольнила і релігійний голод, і зробила обмивання в священній річці Йордан, в передбачуваному місці, де був хрещений Ісус Христос. Незвичайним досвідом Неплях поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Ритуал відбувається в спеціальній білій сорочці, одягненій на голе тіло, і хоч вода, за словами Анни, виявилася дуже холодною, вона не відмовила собі в такій пригоді.

відео дня

Природно, світла тканина миттєво прилипла до мокрого тіла, підкреслюючи пишні вигини моделі. За ці кадри Неплях довелося вислухати багато критики на свою адресу, проте приємного враження від обмивання в священній річці у моделі це не відняло.

Раніше українська блогерка, модель і володарка найбільших скул у світі Анастасія Покрещук похвалилася "новими" грудьми, в які вставила літрові імплантати.

Також українська гімнастка та Олімпійська призерка Анна Різатдінова показала, як підкорювала Барселону у прозорій сукні і пікантному боді, які підкреслювали її ідеальні вигини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти