StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мільярдер Безос зганьбився "лакшері" фотосесією з "пластиковою" нареченою

16 листопада 2023, 02:30
Слова "ганьба" та "несмак" були самими м'якими, які вживали для характеристики їх фото.
Джефф Безос, Лорен Санчес
Джефф Безос і Лорен Санчес знялися для Vogue - суспільство захейтило їх / колаж: Главред, фото: instagram.com/laurenwsanchez

Американський підприємець, мультимільярдер і засновник Amazon Джефф Безос почав зустрічатися з журналісткою і телеведучою Лорен Санчес у 2018, а в травні 2023-го чоловік зробив обраниці пропозицію.

В очікуванні весілля, яке напевно буде надзвичайно розкішним, пара знялася для грудневого номеру модного журналу Vogue. Фотосесію для Безоса і Санчес провела легендарна фотограф Енні Лейбовіц.

Але навіть її всесвітньо відоме ім'я не врятувало пару від критики: фотографії мільярдера та його нареченої вийшли настільки пафосними і помпезними, що в мережі стали жорстко критикувати і пару, і журнал.

відео дня

Суть основної претензії полягає в тому, що в сучасному світі, який охоплений кризою, війнами, злиднями і хворобами, хвастощі своїми наддостатками сприймаються, як знущання. "Ми всього цього не просили. Все, що ми просимо, це щоб вони платили податки", "За гроші не можна купити стиль, але розворот в Vogue - можна", "Абсолютно антиутопічне пекло 2023 року", "Вона напевно сказала: "Джефф, хочу бути в Vogue", а він просто виписав чек", "Світ у вогні! Давайте ми припинимо прославляти мільярдерів", "Vogue, ти п'яний, йди додому", - пишуть в коментарях розгнівані люди.

Другим пунктом для висміювання стала зовнішність Санчес - 53-річна наречена Безоса, на думку багатьох, занадто захопилася філерами і пластичними операціями. За це над нею нещадно глумилися в коментарях: "Спочатку подумав, що це Стівен Тайлер", "Жінка, у якої так багато грошей і ресурсів, але вона до сих пір не знайшла підходящого лікаря, який зробить їй нормальні філери?!", "З чого зроблені її губи? Її обличчя виглядає так неправильно".

Раніше журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року. 57-річна зірка "Анатомії пристрасті", який тепер з гордістю носить цю "корону", розповів, як планує скористатися титулом.

Також стало відомо, що зірка "Назад у майбутнє" Майкл Джей Фокс готується піти з життя. У своєму недавньому інтерв'ю Марті Макфлай, який більше тридцяти років страждає хворобою Паркінсона, розповів, що не має ілюзій щодо свого здоров'я.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти