StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Назад у майбутнє" Майкл Джей Фокс готується піти з життя

8 листопада 2023, 23:13
3991
Марті Макфлай навчився жити з невиліковною хворобою, але і погляди на своє існування у нього значно змінилися.
Майкл Джей Фокс
Майкл Джей Фокс заявив, що не боїться смерті / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, imdb.com

Американо-канадський актор, зірка фантастичної трилогії "Назад у майбутнє" і серіалу "Сімейні узи" Майкл Джей Фокс дізнався, що у нього хвороба Паркінсона в 1991 році, коли йому було всього 30. Для нього це був удар - він довго заперечував, що хворий, та почав зловживати алкоголем.

На щастя, близьке оточення артиста допомогло йому вибратися з депресії. Фокс знайшов в собі сили не тільки боротися з Паркінсоном, але і допомагати тим, хто зіткнувся з такою ж проблемою. Він створив громадську організацію "Фонд Майкла Джей Фокса", яка допомагає паркінсонікам, та займається дослідженням хвороби і пошуком лікування.

Актор прожив зі своїм діагнозом більшу частину життя, і хоч за цей час він навчився дивитися на світ позитивно, ілюзій щодо свого здоров'я він не має. У недавньому інтерв'ю виданню Closer Фокс натякнув, що розглядає можливість самому вирішити, коли піти з життя.

відео дня

"Колись в мене закінчиться бензин. Одного разу я просто скажу: "Я сьогодні нікуди не піду". Якщо це станеться, я дозволю собі це. Мені 62 роки. Звичайно, якби я завтра пішов з життя, це було б передчасно, але це не було б чимось нечуваним. Так що ні, я цього не боюся", - каже знаменитий "Марті Макфлай".

Раніше Дженніфер Лопес розкрила секрет свого шлюбу з Беном Аффлеком, який триває вже більше року. Це їх друга спроба узаконити стосунки - двадцять років тому вони розійшлися за день до весілля.

Також в ЗМІ з'явилися подробиці про похорон актора Меттью Перрі. На церемонію прощання з 54-річним "Чендлером Бінгом" прийшов весь основний акторський склад серіалу "Друзі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти