StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мене чоловік не чує": Альона Омаргалієва розповіла про кризу в шлюбі з коханим

2 травня 2024, 16:06
374
Дует TamerlanAlena пережив складні часи, коли в їхньому домі "був ураган".
Тамерлан, Олена Омаргалієва, TamerlanAlena
TamerlanAlena новини - Альона Омаргалієва розповіла про проблеми в шлюбі / колаж: Главред, фото: instagram.com/tamerlan_alena

Українські музиканти Тамерлан і Альона Омаргалієва разом, як сім'я, трохи менше, ніж існує їхній творчий дует TamerlanAlena - їхньому шлюбу вже 11 років. Разом пара створила не тільки безліч прекрасних треків, а й чудового сина на ім'я Тимур.

Утім, як і в будь-яких стосунках, були у зірок і серйозні кризи. У цьому Омаргалієва зізналася в інтерв'ю для Діани Глостер, хоча про особисте за межами романтичних пісень вона говорить вкрай рідко.

Альона розповіла, що найчастіше причиною їхніх сварок ставав той фактор, що пара і жила, і працювала разом. Відсутність особистого простору і товариство одне одного 24/7 нерідко призводило до скандалів.

відео дня

"Я людина, якій потрібно побути самій. Я втомлювалася. Бувало таке, що накопичується, мене чоловік не чує. У домі був ураган. Були сварки, звичайно. Коли ви постійно бачите один одного, все трішки замилюється, і ви починаєте дратувати один одного. Таке буває, це нормально", - розповіла артистка.

Тим часом Омаргалієва зазначає, що ні в неї, ні в її чоловіка і думок не було завершити стосунки і розлучитися. "Розлучаються ті, в кого вже просто немає кохання. Їм немає за що хапатись. У нас Тамерланом теж були образи, але ми цей етап пройшли. Я знаю, що в мене до нього почуття, що це кохання. Я ціную ці стосунки і тримаюся за них. Тамерлан також багато зробив для цього", - додала вона.

Хто такі TamerlanAlena?

TamerlanAlena - український r'n'b-дует, заснований в 2009 році Тамерланом і Оленою Омаргалієвою. У 2013 році вийшов їх дебютний альбом "Пой со мной". У тому ж році пара, чиї партнерські почуття переросли в любовні, зіграла весілля. Разом виховують спільного сина Тимура.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Діма Monatik показав рідкісні шкільні фото зі свого випускного вечора в костюмі в найкращих традиціях двотисячних, які не бачили навіть найвідданіші фанати артиста.

Також ресторатор, фудблогер і музикант Міша Кацурін зворушив фанатів фото з українською співачкою Надею Дорофєєвою і його дітьми від минулого шлюбу, яких він вважає найдорожчими людьми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти