StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Melovin потрапив у серйозну ДТП: "З другим народженням мене"

29 грудня 2022, 16:43
1093
Костянтин Бочаров травмував коліно та голову.
Melovin
Melovin потрапив у ДТП на таксі / УНІАН

Український співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) потрапив у Києві в ДТП. Ця подія настільки вразила артиста, що він назвав її своїм "другим народженням".

У соціальних мережах Twitter та Instagram Мел показав, у що перетворилося таксі, в якому він їхав за новорічними покупками. У машину з боку водія врізався мінівен біля одного зі столичних магазинів Епіцентр.

"Відсвяткую цей день, як ще один День народження. Голова болить і коліно. Але дякую Всесвіту, що живий", - підписав Melovin фотографію з понівеченими машинами.

відео дня

Цей же кадр з іншого ракурсу він показав в Twitter: "З другим народженням мене. Всім брют за мій рахунок. І такі поїздки на таксі бувають. Бусік врізався в нас біля епіку, їхав купляти подарунки та іграшки на ялинку. Болить голова, болить коліно, водію міцного здоров‘я, буває все, добре що живі. P.S. куплю іграшки вже в Одесі".

Артист та водії, на щастя, отримали лише незначні пошкодження.

Melovin потрапив у ДТП
Melovin потрапив у ДТП / instagram.com/melovin_official, twitter.com/_MELOVIN_

Раніше стало відомо, що латиська співачка Лайма Вайкуле, на знак протесту проти військової політики РФ та війни в Україні, вирішила відмовитися від російської мови.

Також західні ЗМІ опублікували справжню причину, чому британського актора Генрі Кавілла звільнили з серіалу Відьмак, де той грав головну роль. За словами інсайдерів, на знімальному майданчику "Геральт" поводився вкрай токсично з жінками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти