StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мама Вєрки Сердючки" Інна Білоконь уперше показала онуку

4 липня 2024, 18:30
309
Артистка була рада понянчити первістка своєї доньки.
Інна Білоконь, Вєрка Сердючка, дочка Інни Білоконь
Мама Вєрки Сердючки новини - Інна Білоконь поділилася фото з онукою / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna, instagram.com/makohonyana_

У квітні акторка Інна Білоконь, вона ж мама Вєрки Сердючки Інна Адольфівна, уперше стала бабусею - її єдина донька Яна народила дівчинку. Зіркова спадкоємиця вважає за краще приховувати своє особисте життя, але з появою малятка все ж не втрималася, і похвалилася дівчинкою.

Так в Instagram-сторіс Яна виклала зворушливий знімок Білоконь з онукою. Горда бабуся позувала в стильному літньому костюмі і з леопардовою хусткою на голові.

Артистка з легкою напівпосмішкою на обличчі стояла поруч із візочком, де відпочивала її перша онука. Інна Білоконь зробила репост знімка у своєму блозі, щоб похвалитися перед шанувальниками новим статусом.

відео дня

Яна - єдина донька Інни Білоконь. Наприкінці жовтня дівчина вийшла заміж, а в березні, вже на пізніх термінах, оголосила про вагітність.

Інна Білоконь з онукою
Мама Вєрки Сердючки новини - Інна Білоконь поділилася фото з онукою / instagram.com/makohonyana_

Хто така Інна Білоконь?

Інна Білоконь - українська акторка, комедіантка. Найбільш відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, яка всюди супроводжує співачку з 2004 року. Близька подруга шоумена Андрія Данилка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти