StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Барських переспівав свій легендарний хіт українською мовою

11 червня 2023, 22:42
Артист Макс Барських прийняв доленосне для своєї кар'єри рішення.
Панський
Барських складно, але все ж поступово переходить на українську мову / Колаж фото УНІАН

Український артист Макс Барських, якого часто критикували за російськомовний репертуар, нарешті зважився перекласти всі свої пісні українською мовою.

Як розповів Барських на своїй сторінці в Instagram, йому дуже сподобався експеримент з його піснею "Тумани", яку він виконав українською.

Барських явно тягнув з цим рішенням і тепер просить допомоги у своїх шанувальників, щоб ті допомогли артисту з україномовними текстами. Він зокрема, пропонує перевести свої головні хіти.

відео дня

У пріоритеті, як повідомив Барських, такі хіти: "Хочу танцювати", "Невірна", "Лей не жалей", "Подруга ніч", "Берега", "Неземна", "По секрету" і Bestseller.

"Скажу відверто, Для мене перекладати пісні складно. Поки мене не все влаштовує в тексті, але, незважаючи на складності, "Тумани" – це особистий виклик. Це символ моєї творчості, і я хочу, щоб він повністю належав Україні", - говорить артист.

На відео - Макс Барських і його старий-новий хіт "Тумани":

До речі, шанувальники артиста високо оцінили його україномовного піонера і всіляко підтримали артиста.

Нагадаємо, раніше, в річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну відомий український поп-співак Макс Барських презентував новий трек "Мамо, не плач" на своєму YouTube-каналі. Його, виконавець присвятив усім матерям, які чекають своїх синів додому з війни.

Раніше також Макс Барських пояснив, чому українці намагаються захистити себе від усього російського (включаючи мову, культуру і все таке інше).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти