StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лютий кринж: Огнєвіч розповіла, що від неї хочуть росіяни

22 лютого 2023, 16:34
Співачка відверто поділилася пропозиціями, які надходили їй від росіян.
Злата Огневич
Злата Огневич / instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огнєвіч поділилася інформацією про те, які пропозиції їй наважилися робити росіяни.

На відео в мережі, вона розповіла дві шокуючі історії і закликала відмовитися від російськомовного контенту.

"Повинна з вами поділитися двома історіями, тому що настільки вони безглузді, що я просто не можу це носити в собі. Почну з коротшої безглуздої історії: до мене, до моїх представників звернулися за рекламою, щоб я прорекламувала (і тут слухайте) російські товари. Тобто люди, які живуть в Росії, вважають абсолютно нормальним, що я буду тут, в Україні рекламувати російські товари. Що у них в голові, я, чесно, не знаю", - здивувалася Злата.

відео дня

"Друга історія - це взагалі якийсь лютий кринж. Слухайте уважно: якийсь тип живе в Росії, і звернувся до моєї команди, щоб випустити трек з моїм голосом, з частиною моєї пісні на Spotify (це все монетизувати, популяризувати) і вказати мене співавтором треку. Тобто по нас гатять ракетами, вбивають людей, забирають території, а ми повинні робити з ними спільні творчі роботи? Я розумію, що там все дуже сумно з пропагандою, станом свідомості і розумінням, але, ну, настільки бути цинічними і вважати, що це абсолютно нормально...",- зазначила співачка.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Злата Огневич, яка має пристрасть до красивих нарядів, освоїла вміння хвалитися тілом, але не виглядати при цьому вульгарно, на вищому рівні. І на своїй сторінці в Instagram регулярно це підтверджує.

В її блозі з'явився фрагмент нової фотозйомки, її перша глава, яку Огнєвіч назвала "пристрасть". Втім, назва цілком виправдовує те, що побачили фанати співачки на фото. Для фотосесії вона вибрала чорний монохромний наряд, в якому акцент був зроблений на різноманітності текстур - пишності грудей Злати додало бра з лебединого пуху, а стрункі ніжки, красі яких вона приділяє багато уваги, були затягнуті в чорні напівпрозорі мережива.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти