StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

LOBODA розкрила секрет свого "заміжжя" та величезної обручки з діамантами

30 жовтня 2023, 12:58
Світлана Лобода поділилася зворушливою історією про кохання, яке об'єднує назавжди.
Світлана Лобода, LOBODA
LOBODA розповіла, звідки взявся кадр з обручкою / колаж: Главред, фото: Прес-служба LOBODA

Тиждень тому українська співачка Світлана Лобода змусила своїх шанувальників похвилюватися - в її блозі в Instagram з'явилося фото, на якому співачка тримає за руку загадкового чоловіка. При цьому на її пальці красується обручка з діамантами.

Артистка приймала привітання з заручинами та зберігала загадкове мовчання. Тепер же Лобода вирішила розкрити всі карти: кадр, у якому багато хто побачив натяк на весілля Світлани, був узятий з її нового кліпу на україномовну пісню "Київ-Ніцца".

"Це історія двох людей, розділених відстанями та обставинами, але назавжди об'єднаних коханням. Історія дівчини, що втекла зі свого власного весілля до коханого, з яким її об'єднували довгі роки кохання і без якого вона так і не навчилася жити", - розповіла Loboda, яка також виступила режисером відео, Главреду.

відео дня

Втім, шанувальники артистки не залишилися розчаровані - новий трек їм припав до смаку. Що ж стосується особистого життя Світлани Лободи, то сюжет цієї історії вона розкривати не поспішає.

Світлана Лобода, LOBODA
LOBODA розповіла, звідки взявся кадр з обручкою / Прес-служба LOBODA

Раніше колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, вперше прокоментував чутки про розлучення з молодою дружиною, з якою зіграв весілля всього 4 місяці тому.

Також Тіну Кароль запідозрили в багаторічному романі з гітаристом. Пару нібито разом бачили на відпочинку. Співачка співпрацює з музикантом більше 10 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти