StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лазарєв зганьбився на святі дочки Кіркорова

2 грудня 2022, 22:31
Сергій Лазарєв відчував себе на святі дочки Філіпа Кіркорова "чорною вороною".
Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров
Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров / скріншот YouTube

1 грудня єдина дочка одіозного російського артиста Філіпа Кіркорова відсвяткувала своє 11-річчя. Серед запрошених на свято був співак Сергій Лазарєв.

День народження дочки Кіркоров вирішив відсвяткувати "скромно, по - домашньому", заявив Лазарєв, але виявилося, що "офіційний колір свята" - білий, на честь початку зими. Гостей просили дотримуватися саме цього кольору в одязі, але Лазарєви такого нюансу не врахували.

"Сьогодні я" чорна ворона " на білому святі. Ось що значить не дочитати до кінця запрошення... Тобто побачив місце, дату і все, не вчитався до кінця в дрес-код", - поскаржився Лазарєв.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв / скріншот

Нагадаємо, Філіп Кіркоров зараз знаходиться у великому турне країнами. Одіозний артист всього за кілька днів встиг вляпатися в ряд скандалів.

У мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров злиться через щось на шанувальника в залі для глядачів, спускається до нього і лупить його по обличчю букетом троянд.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти