StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кріштіану Роналду дратується через Джорджину Родрігес: чим незадоволений футболіст

27 квітня 2023, 20:14
У ЗМІ просочилася інформація про те, що Роналду і Родрігес на межі розриву через одну звичку моделі.
Кріштіану Роалду, Джорджина Родрігес
Що дратує Кріштіану Роналду в Джорджині Родрігес / instagram.com/cristiano, instagram.com/georginagio

Португальський футболіст Кріштіану Роналду є одним з найбільш високооплачуваних спортсменів за версією Forbes, а також першим в історії футболістом - доларовим мільярдером.

Тож не дивно, що крім його блискучої спортивної кар'єри, Роналду привертає увагу і мисливиць за золотом. Однак серце спортсмена з 2017 року зайнято іспанською моделлю на ім'я Джорджина Родрігес. Разом вони виховують трьох дітей Кріштіану від неназваних матерів, та двох спільних.

У соціальних мережах та на публіці футболіст і модель - ідеальна сім'я, яка живе життям класу люкс. Реальність виявилася куди прозаїчніше. Принаймні, так стверджують інсайдери в інтерв'ю для португальського каналу CMTV, цитати якого тут же розібрали ЗМІ.

відео дня

Так джерела стверджують, що Роналду ситий своєю коханою по горло - йому не подобається, що вона тринькає його гроші, через це пара нібито знаходиться на межі розриву.

"Джорджина завжди проводить свій день у торгових центрах. Ось чому вона дратує. Вона витрачає, витрачає і витрачає, і більше нічого не робить", - повідомляє інсайдер.

Примітно, що Родрігес за 6 років відносин з футболістом так і не стала його законною дружиною. Хоча Роналду стверджує, що вже включив її в свій заповіт навіть всупереч цьому факту.

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти