StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Войтенко погрожує ексдружині, яка звинуватила його в домашньому насильстві

6 вересня 2023, 18:58
Актор заперечує заяву Валентини Марініної про систематичні знущання.
Валентина Мариніна, Костянтин Войтенко
Костянтин Войтенко звинуватив Валентину Марініну у брехні та погрожує судом / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina, instagram.com/constantine.voytenco

Танцівниця Валентина Марініна і актор Костянтин Войтенко розлучилися восени 2022 року. Зараз артисти ділять опіку над їх спільною дочкою Емілією.

Днями Марініна розкрила причини розставання з артистом - вона заявила, що протягом усього сімейного життя з Войтенко він застосовував до неї різні форми психологічного і фізичного насильства. Актор не робив публічних заяв щодо викривального поста колишньої дружини, проте в особистому листуванні висловив їй своє невдоволення.

Фрагменти їхнього спілкування Валентина опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У відповідь на її звинувачення Войтенко почав погрожувати їй судом за наклеп. Також він дорікнув Марініну в психічній нестабільності і в тому, що ситуацію з домашнім насильством вона просто придумала.

відео дня

Гнівну тираду Костянтина Войтенка танцівниця показала, як демонстрацію стилю спілкування, яку актор обрав у стосунках з нею. "Як вам така маніпуляція? А тепер уявіть - краплинами, м'яко, щодня, поступово, 6 років!" - вигукує Марініна.

Листування Валентини Мариніної та Костянтина Войтенка
Костянтин Войтенко звинуватив Валентину Мариніну у брехні та погрожує судом / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina
Листування Валентини Мариніної та Костянтина Войтенка
Костянтин Войтенко звинуватив Валентину Мариніну у брехні та погрожує судом / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina

Раніше українська акторка, зірка "Папіка" і "Сватів", Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення з загадковим чоловіком, чиє обличчя і особистість артистка зберігає в строгому секреті.

Також колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розкрив подробиці про свою українську пасію. Кулінар вперше розповів, як познайомився із загадковою українкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти