StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кіркоров втік від питання про "спецоперацію" в Україні

15 червня 2022, 22:43
Його назвали "боягузливою істотою".
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров став інвестором/ instagram.com/fkirkorov/

Російські поп-зірки Філіп Кіркоров, який нещодавно став на захист Максима Галкіна, і зірка 90-х Лада Денс втекли від питання щодо "спецоперації" в Україні. Почувши, що від них просять публічну реакцію на геноцид в незалежній державі, артисти просто розвернулися і пішли від камер, пише "Оглядач".

Кіркоров з'явився на економічному форумі, який проходить в Росії в якості інвестора.

відео дня

Відео про те, як він тікає від питання про Україну з'явилося в телеграм-каналі опозиційного журналіста Олександра Невзорова.

читайте такожКіркорову скасовують концерти: він вважає, що винні Пугачова і Галкін

"Кіркоров проігнорував питання про "спецоперацію". Яке боягузливе істота. Він думає, що від цього питання можна "втекти", – висловився автор поста.

Подібна ситуація сталася і зі співачкою Ладою Денс, яку Преса застала з аналогічним питанням під час розмови з подругою. Прикрившись буклетом, зірка заявила, що політика – не тема заходу, а вона особисто скаже президенту-диктатору Росії Володимиру Путіну.

Нагадавши, Філіп Кіркоров, який не раз навідувався в окупований Крим і підтримує звірства російської армії в Україні, після невеликого відпочинку повинен був поїхати в тур по Росії.

Однак за інформацією російських ЗМІ, один з його концертів у П'ятигорську вирішили скасувати. За словами директора філармонії, зал прийняв рішення скасувати виступ після численних звернень місцевих жителів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти