StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія розвела на гроші свого стиліста: мати співачки прокоментувала скандал

11 лютого 2022, 19:07оновлено 11 лютого 2022, 20:17
За словами жінки, стилістка сама винна, так як вона невчасно пошила костюми.
Камалія
Камалія кинула стиліста на гроші / Instagram

Українська стилістка Софія Невєдома розповіла, що вже два місяці не може отримати гроші за костюми, які вона зі швачкою пошила для зйомок кліпу співачки Камалії. Дівчині заборгували 600 доларів, через що вона не може розрахуватися зі швачкою і навіть заплатити оренду за квартиру.

Сама Камалія інцидент не прокоментувала, а ось, як пише Сегодня, її мати заявила, що це Софія кинула співачку, пошила костюми для зйомок кліпу невчасно.

"Вона нас кинула. Вона на кліп навіть не встигла нам зшити костюми. Ми все ще чекаємо, коли вона нам пошиє комбінезон, і тоді ми заплатимо. Але її кравчиня захворіла коронавірусом, і вона не встигла зробити нам той комбінезон. Камалія погодилася, що вони потім перероблять концертні вбрання і ми викупимо його у них. Але вони не встигли зробити одяг на Кліпи", - сказала Інна Шмаренкова.

відео дня

читайте також"Не схожа на себе": мережу вразило архівне відео з 15-річною блондинкою ДорофєєвоюТакож, за її словами, "у нех не було відносин з Софією і її швачкою, тому що їх наймав режисер".

Крім цього, Шмаренкова зазначила, що їх стиліст найняв іншу дівчинку з Дніпра, яка зробила сукню для артистки.

"Ми ні в чому не винні. Вона (Софія, –ред.) вирішила на Камалії зробити піар. Камалія нікому в Україні не винна ні копійки, навпаки, вона свої гроші віддає людям. Софія взагалі не працювала і її навіть на майданчику не було, я навіть не знаю, як таке режисер зазнав. Вона Камалію обдурила, сказала, що приїде на примірку, але не приїхала", - додала мати артистки.

Камалія розвела на гроші свого стиліста: мати співачки прокоментувала скандал

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер показала шанувальникам груди без корсета. Зірка позувала в басейні в Єгипті, де відпочивала зі своїм нареченим Олександром Волошиним.

Також раніше Дорофєєва закликала шанувальників цілуватися. Вона позувала вдома з голими ногами і попкорном.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти