StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як Арестович робив пропозицію: дружина поділилася подробицями

9 листопада 2022, 21:59
Анастасія Арестович дала інтерв'ю, де розповіла про те, як її серце підкорював радник президента.
Як Арестович робив пропозицію: дружина поділилася подробицями
Подружжя Арестовичей. Фото Facebook Олексія Арестовича

Перед радником українського президента Олексієм Арестовичем встояти не просто. Підтвердження тому - його власна дружина Анастасія.

В інтерв'ю Ганні Олицькій на YouTube, дружина Арестовича розповіла, що заповітне "так" вона вимовила вже через два тижні після знайомства з Олексієм, прямо в під'їзді.

"Не було планів виходити заміж точно. І не було навіть планів серйозних стосунків, тому що закінчилися мої попередні стосунки. Коли ми зустрілися, все дуже різко змінилося, тому що це вже було серйозно. З першої нашої зустрічі було зрозуміло, що це вже все-таки серйозно", – розповіла вона. За її словами, з Арестовичем вони познайомилися на курсах з психології.

Радник президента не став тягнути і запропонував зустрічатися відразу на першому побаченні. А через два тижні вже і покликав заміж.

"Через деякий час, може, через два тижні, це було в під'їзді, біля моїх дверей, Олексій встав на коліно і зробив пропозицію. Але він досі робить мені пропозиції. Ось я якось красиво одягнуся ,він може сказати: "Ти вийдеш за мене заміж?"- поділилася Анастасія Арестович.

Пара перебуває у шлюбі вже 7 років і виховує двох дітей.

Нагадаємо, раніше Арестович повідомив, що у окупантів РФ вже почалися проблеми, які будуть тільки посилюватися, при цьому росіяни істотно поступаються в гонці потенціалів.

Він прогнозує, що корінний перелом у війні може статися в лютому-березні 2023 року. Такий прогноз Він дав в ефірі Фейгін Live.

"Вони зняли всі свої війська, всі свої ПВК, яких близько 40 тисяч осіб воюють в Україні. Зняли навіть з Малі останніх, які там охороняли уранові копальні", — зазначив співрозмовник.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти