StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий український співак-військовий засвітився в Курській області

29 серпня 2024, 12:30оновлено 29 серпня, 16:17
2480
Тамерлан розкрив жартівливу версію того, як потрапив туди у військовій амуніції.
ТамерланАлена, Тамерлан, Олена Омаргалієва
Де зараз Тамерлан з TamerlanAlena - Тамерлан показав фото з Курської області / колаж: Главред, фото: instagram.com/tamerlan_alena

Колишній учасник R'n'B дуету TamerlanAlena Тамерлан на час війни призупинив музичну кар'єру, щоб присвятити себе виконанню бойових завдань із захисту країни, волонтерській діяльності, розробці та виготовленню БПЛА.

Про свою службу в соціальних мережах Тамерлан практично нічого не розповідає, проте може поділитися подробицями з друзями. Так з його дозволу ведучий Слава Дьомін опублікував у своєму блозі в Instagram фото артиста в бойовій амуніції в Курській області.

На знімку Тамерлан стоїть біля дорожнього знака з назвами трьох населених пунктів країни-окупанта: Дяконово, Рильськ і Суджа. Як саме і з якої причини він опинився на цьому напрямку, колишній артист не розповів.

відео дня

Утім, Дьомін у жартівливій формі припустив, що Тамерлан вирішив стати "ухилянтом" та втекти за кордон. Військовий жарт підтримав: "Я по "Шляху" як волонтер".

Tamerlan, Тамерлан
Де зараз Тамерлан з TamerlanAlena - Тамерлан показав фото з Курської області / instagram.com/slavademin_official

Хто такі TamerlanAlena?

TamerlanAlena - український r'n'b-дует, заснований в 2009 році Тамерланом і Оленою Омаргалієвою. У 2013 році вийшов їх дебютний альбом "Пой со мной". У тому ж році пара, чиї партнерські почуття переросли в любовні, зіграла весілля. Разом виховують спільного сина Тимура.

Українські зірки шоу-бізнес - останні новини:

Раніше найпривабливіший артист України і зірка фільму "Довбуш" Олексій Гнатковський розповів, чим займається його дружина, та як він виховує двох синів.

Також Злата Огнєвіч жорстко відшмагала хейтерів через "роман" із одруженим Максимом Бородіним, чутки про який з'явилися після виходу кліпу на їхній спільний трек "Без тебе".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти