StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома співачка на тлі чуток про важку залежність зробила важливе зізнання

23 травня 2024, 13:51
962
Lida Lee нарешті прийшла до відповіді, що вона намагалася "змити" зі свого життя алкоголем.
Ліда Лі
Lida Lee залежність - Ліда Лі розповіла про свій стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Українська співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) у квітні потрапила до реабілітаційного центру з метою побороти алкогольну залежність. Раніше артистку помічали в нетверезому вигляді після концертів, і ця проблема, ймовірно, стала сильно впливати на її життя.

З цієї причини вона прийняла рішення лікуватися. Втім, у клініці на Ліду Лі чекав новий удар - свою залежність вона хотіла побороти таємно, не виносячи на загальний огляд. Але хтось із її близького оточення "злив" її секрет пресі.

Співачка важко переживає зраду і багато рефлексує на тему причин розвитку в неї залежності. Зараз вона стала все частіше виходити на зв'язок із шанувальниками - в Instagram-сторіс Скорубська розповідає про свій емоційний стан і ділиться філософськими роздумами.

відео дня

Так, нещодавно Lida Lee заговорила про болісні пошуки себе, падіння і самопрощення - три етапи, які їй далися особливо важко. "За весь час моєї кар'єри я бігла. І постійно задавала собі питання - куди та від кого? Я виходила на сцену та співала. Зривала ваші оплески і розуміла: я бігла до вас. Мене це рятувало. Але... Я морально падала. Коли бігла від кліше, що я чиясь - в житті, на сцені, напевно, і вдома. Ці гойдалки зруйнували мій стан, і я вперше впала дуже боляче. І рятувати стала себе сама. І перше, що я зробила - вибачилась сама перед собою за те, що коли всі мене топили, я не врятувала сама себе", - зізналася Ліда Лі.

Ліда Лі
Lida Lee залежність - Ліда Лі розповіла про свій стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official
Ліда Лі
Lida Lee залежність - Ліда Лі розповіла про свій стан / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що популярна українська супермодель Сніжана Онопко вийшла заміж. Її перший шлюб був сповнений насильства, але цього разу манекенниця по-справжньому щаслива.

Також популярний актор, зірка серіалу "Повернення Мухтара" Павло Вишняков розкрив справжню позицію Слави Камінської щодо війни в Україні. Деякі висловлювання співачки часом викликали в аудиторії сумніви.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти