StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іво Бобул зібрався на Євробачення: "Знаю, що я не пролетів би"

16 травня 2023, 02:47
Думка про участь в Євробаченні також сильна, як впевненість Бобула у власному успіху.
Іво Бобул, Євробачення
Іво Бобул хоче взяти участь у Євробаченні від України / facebook.com/ivo.bobul.94, instagram.com/eurovision

Український співак і Народний артист України Іво Бобул зараз переживає новий виток у музичній кар'єрі - під час повномасштабної війни багато хто відмовився від контенту з країни-окупанта, і звернувся до творчості українських артистів.

Артист переконаний, що раніше жив у тіні більш успішних колег, проте сьогодні він упевнений у своїх силах, як ніколи. Наприклад, в інтерв'ю для ЖВЛ Бобул заявив, що готовий навіть представити Україну на Євробаченні.

Чи була це просто бравада, або варто очікувати на його кандидатуру серед співаків на музичний відбір, поки невідомо. Але Іво Васильович зазначив, що думка про пісенний конкурс зріє в ньому вже давно.

"Я вже років п'ять думаю про це. Я знаю, що я не пролетів би. Десь у десятці був би точно. Тому що я розумію, що зараз не треба перше місце", - розповів артист. Більш того, впевнений у своєму успіху, Бобул хотів би зробити красивий жест, і подарувати свою вікторію учаснику однієї з країн, яка допомагає Україні під час повномасштабної війни.

Дивіться інтерв'ю Іво Бобула для ЖВЛ:

Нагадаємо на Євробаченні-2023 на першому місці опинилася співачка зі Швеції Loreen. Вона вже вдруге принесла своїй країні перемогу на Євробаченні. Однак публіка була незадоволена таким рішенням. Найбільшу кількість голосів від телеглядачів отримав учасник від Фінляндії репер Käärijä.

Букмекери пророкували українській групі Tvorchi третє місце, проте артисти посіли 6-е.

Інші новини про Іво Бобула:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти