StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірина Білик засвітилася в обіймах скандального Олексія Паніна

22 грудня 2022, 20:03
Білик та Панін дружать вже багато років, хоч і бачаться дуже рідко.
Ірина Білик, Олексій Панін
Ірина Білик та Олексій Панін зустрілися в Іспанії / instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/actor.panin

Російський актор Олексій Панін, який висловив чітку антивоєнну позицію з перших днів повномасштабної війни в Україні, здивував шанувальників знімком з українською співачкою, Народною артисткою України та поетесою-пісняркою Іриною Білик.

Разом артисти сфотографувалися на світському заході в Іспанії, де Панін живе і працює, а Білик знаходиться з концертним туром.

На фото вони стоять, обнявшись, та посміхаються. "З Іриною Білик ми не бачилися 10 років. Цілу вічність... Всіх звела Іспанія", - підписав рідкісний кадр актор на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Олексія та Ірину пов'язує багаторічна дружба. Білик раніше розповідала, що навіть врятувала Паніна від самогубства - актор важко переживав розрив з черговою коханою, і дзвонив співачці в стресовому стані.

Шанувальники артистів з ентузіазмом сприйняли фотосвідчення такої незвичайної дружби - обсипали Білик компліментами, та хвалили Паніна за підбір людей для близького оточення.

Ірина Білик, Олексій Панін
Ірина Білик та Олексій Панін зустрілися в Іспанії / instagram.com/actor.panin

Раніше вічна блондинка Періс Хілтон шокувала шанувальників раптовою зміною іміджу - стала схожа на Демі Мур або Уэнздей Аддамс з однойменного серіалу.

Також українська ведуча Леся Нікітюк випадково "спалила" колегу Машу Єфросиніну - показала, як вона виглядає в реальному житті, в природному вигляді і без макіяжу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти