StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальний актор Панін з усмішкою "благословив" окупантів на смерть в Україні

23 вересня 2022, 15:00
Російський актор Олексій Панін, який засудив війну в Україні, з усмішкою на обличчі прокоментував оголошення про часткову мобілізацію в Росії.
Панін, ДМБ
Олексій Панін / instagram.com/actor.panin/

Скандальний російський актор Олексій Панін (відомий противник путінського режиму) прокоментував оголошення російським диктатором про часткову мобілізацію в країні-агресорі Росії. Відповідне звернення артист виклав на свій Telegram-канал.

Артист, який засудив війну в Україні, з усмішкою на обличчі привітав і "благословив" окупантів.

"Я хочу привітати всіх росіян, які підтримували і підтримують "спеціальну військову операцію". Тепер у вас є відмінна можливість взяти в руки автомат, встати в стрій, проявити себе в бою з "неонацистами, фашистами", – сказав Панін.

Росіянин побажав новоспеченим військовослужбовцям "успіху", а також додав, ніби радий, що вони зможуть "вписати себе в історію Росії" і проявити патріотизм. "Благословляючи" загарбників, Олексій Панін ледь стримував сміх.

Крім того, пізніше Панін на свою сторінку в Instagram також виклав пост про мобілізацію. Артист показав відрізок легендарної комедії 2000 року "ДМБ", в якій грав. В уривку його персонажі мати і дядьки пропонують відрізати палець або помочитися на підлогу у військкоматі ‒ щоб уникнути служби в армії.

"Навіть не знаю, що написати під цим відео. Думаю, всім і так зрозуміло. Ось така ось в Росії мобілізація", - підсумував Панін.

Нагадаємо, раніше Олексій Панін в інтерв'ю Дмитру Гордону зізнався - він був упевнений, що РФ не зважиться на війну. А коли російські окупанти вторглися на територію України, до останнього сподівався, що це послужить для росіян сигналом до того, щоб повалити нині діючу владу і припинити військові дії.

Також Панін розповів, чому багато росіян підтримують війну Путіна в Україні. В інтерв'ю українській ведучій Наташі Влащенко Панін відповів на питання, як подібне беззаконня можна підтримувати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти