StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Інсульт сильно підкосив: співак Носков ледве встав з крісла під час свого концерту

11 лютого 2023, 22:31
Російський виконавець насилу продовжує свою співочу кар'єру.
Микола Носков
Микола Носков / Соцмережі

Російський співак Микола Носков, який в 2017 році переніс інсульт, почав виступати з концертами.

Однак йому важко даються виступи і артист співає на сцені сидячи в кріслі. Так і на недавньому концерті, артист з'явився на концерті в Єкатеринбурзі і навіть підвівся зі свого стільця. Відео виступу потрапило в мережу.

Тим часом, інша російська знаменитість, фігурист Роман Костомаров, який підтримує загарбницьку війну Росії в Україні, нещодавно позбувся двох стоп.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фігурист знаходиться у свідомості і під крапельницею, вночі у нього був стрибок температури, найімовірніше, пов'язаний з хірургічним втручанням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує війну в Україні і вбивства мирних українців, вирішено ампутувати пальці ніг.

Про це повідомляє телеграм-канал Mash, за їхньою інформацією операція планується на найближчий час. Лікарі продовжують боротися за пальці рук.

"Олімпійський чемпіон був підключений до ЕКМО більше п'яти днів, через що постраждали дрібні судини і почалося відмирання тканин. Гангрена вже поширюється по пальцях нижніх кінцівок. Через те, що Костомаров залишається на ШВЛ і, за прогнозами, буде на ньому ще довго, великий ризик розвитку пневмонії і сепсису", - пишуть російські ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти