StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ігор Кондратюк розкритикував міф про "хороших русских": "Для мене це оксюморон"

23 травня 2022, 05:15
Шоумен розповів, чому антивоєнні настрої в РФ малоефективні в Україні.
Ігор Кондратюк
Кондратюк остаточно розвіяв міф про "хороших росіян" / Пресслужба

Український продюсер, шоумен і громадський діяч Ігор Кондратюк відомий своїми жорсткими антиросійськими висловлюваннями. Раніше він критикував, в основному, ра**истських артистів і запроданців.

Зараз же він вирішив пояснити, чому вважає, що не буває "хороших русских", до яких зазвичай відносять опозиціонерів і ліберально налаштовану інтелігенцію.

Шоумен вважає, що вони, маючи вплив у суспільстві, не використовують його з метою наблизити мир і перемогу України. Вся їх критика путінського режиму, як і раніше, регулюється їх рамкам комфорту, що робить їх самих і їх переконання порожнім звуком.

відео дня

"Замість того, щоб, користуючись своїми зв'язками та певним авторитетом, переконувати уряди країн Європи та світу НЕ СПІВПРАЦЮВАТИ з путінською РФ, підсилювати санкції та ембарго проти РФ задля прискорення закінчення війни та знищення кремлівського тоталітарного режиму, вони розказують світові, хто такий Путін та ін.", - підкреслює Кондратюк.

На його думку це - неефективна тактика боротьби з країною-агресором і його політикою. Як має виглядати боротьба з кремлем на інформаційному фронті? На це питання шоумен має відповідь: "Лише спільними діями усіх прогресивних людей світу можна зупинити і знищити ракову пухлину цивілізації - войовничий імперський російський нацизм - рашизм. Російські ж ліберали або активно починають ДІЯТИ проти нинішньої росії, або - йдуть за російським кораблем".

Ігор Кондратюк розкритикував міф про 'хороших русских': 'Для мене це оксюморон'
Кондратюк остаточно розвіяв міф про "хороших росіян" / facebook.com/igor.kondratiuk.5

читайте також"Україна йому потрібна, а українці - ні": Юрій Горбунов поділився новою антивоєнною серією Масяні

Раніше Ігор Кондратюк написав біографічну розповідь з елементами еротики про відносини Володимира Путіна і Аліни Кабаєвої.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти