StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

І це не чоловік: Ліза Ющенко показала рідкісне фото головного мужчини в її житті

11 червня 2024, 02:35
781
Між ними встановився особливий зв'язок, яким ексневістка президента України не може не похвалитися.
Ліза Ющенко
Ліза Ющенко новини - Ліза Ющенко показала сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/liza_u

Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко вже багато років не пов'язана з його сім'єю та живе в країні-окупанті. Там вона вийшла заміж за загадкового бізнесмена, особу якого приховує вже близько 10 років.

Від нього Ющенко виховує сина Сергія, якого вона вважає головним чоловіком у своєму житті - саме так вона назвала хлопчика в день його десятиріччя.

У своєму блозі в Instagram горда мама опублікувала кілька фото і відео дитини з її дитинства, коли він був милим білявим хлопчиком. Відтоді Сергій сильно змінився.

відео дня

Зараз він, як і мама, любить важкий люкс, і цілком задоволений роллю її "краша". Свято він провів із мамою в кіно, куди прийшов з іграшкою популярної фірми Bearbrick - жовтим метровим ведмедем (ціна таких іграшок у середньому коливається від 6 тис. до 100 тис. грн залежно від розміру та орнаменту - прим. редактора).

син Лізи Ющенко
Ліза Ющенко новини - Ліза Ющенко показала сина / instagram.com/liza_u
син Лізи Ющенко
Ліза Ющенко новини - Ліза Ющенко показала сина / instagram.com/liza_u

Хто така Ліза Ющенко?

Єлизавета Ющенко - колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, дружина Андрія Ющенка (липень 2009 року - грудень 2012; 2010 року народила доньку Варвару). Молодша сестра української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної. За фахом психолог. У 2014 році Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена.

Останні зіркові новини:

Раніше легендарна українська співачка Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Павла Зіброва, і розповіла про ревнощі в спілкуванні з дружиною Народного артиста України.

Також Варвара Кошова, 16-річна дочка Євгена Кошового, показала ніжну романтику з юним бойфрендом. Зіркова спадкоємиця перестала приховувати обранця, хоча подробицями особистого життя ділиться рідко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти