StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Худа Гросу вивалила пишний бюст на тлі американських гір

19 квітня 2023, 16:46
Співачка Аліна Гросу розповіла, чим займається в США і чому пропала.
Аліна Гросу
Аліна Гросу / instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу, яка після проблем зі здоров'ям і операцією, довгий час не виходила на зв'язок, переїхала в США і вже звідти вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками.

Так, Гросу зробила пост, де написала, що блогер з неї "так собі".

"У непростий час мені звичніше повинно було з'являтися в мережах, більше працювати, допомагати і я стаю трохи інтровертом. Постараюся це виправити",-каже 27-річна артистка.

відео дня

За її словами, вона продовжує вчитися.

"Продовжую працювати. Продовжую займатися благодійністю. Гроші не збирала і не збираю, допомагаю з тих, що зароблю сама. А ще завтра записую нову пісню і сподіваюся її дуже скоро випустити. А ще сьогодні побувала випадково на знімальному майданчику "Джокера" бачила як знімають одну зі сцен. В шоці", - поділилася вона.

Аліна Гросу і її декольте
Аліна Гросу та її декольте / Instagram

Нагадаємо, раніше Гросу поспішила заспокоїти армію переживаючих і повідомила, що вона потонула в роботі. Зокрема, вона займається акторською майстерністю і паралельно записує нові пісні.

"Щось я випала з соціальних мереж. Ви часто зараз пишете, де я і чи зі мною все добре. Тому вирішила відповісти на ваші запитання. Зі мною все більш-менш нормально, наскільки це зараз можливо. Що я тут роблю? Я в першу чергу вчуся акторській майстерності, а також англійської мови", — поділилася співачка.

Раніше Аліна Гросу, яка не так давно оговталася від серйозного захворювання, розповіла на своїй сторінці в Instagram, що ж все таки з нею сталося.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти