StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хливнюк поділився новим фото з фронту: шанувальники в захваті

27 липня 2022, 01:26
Артист поділився теплим кадром з війни і показав свою нашивку.
Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк / Instagram

Співак і лідер-гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав своє фото з фронту. Відповідним фото музикант поділився на своїй сторінці в Instagram.

Хливнюк знявся на тлі природи з нашивкою на формі "поліція". Його шанувальники жартома назвали Хливнюка"Хорошим поліцейським".

"Ще жодного штрафу не виписав", - підписав своє фото Андрій Хливнюк.

відео дня

Його фоловери написали, як сильно вони вдячні і пишаються своїм захисником. "Ми такі раді за вас, і наших братів і сестер з України", - написав користувач під ніком dalybeauty.

Нагадаємо, раніше Андрій Хливнюк дуже емоційно відповів на питання Дмитра Гордона з приводу того, як він, після нападу РФ на Україну відноситься до російських артистів.

"Я знаю особисто цих людей. І те, про що ми говорили дві хвилини тому, я говорив саме про цих людей. Які я відчуваю почуття? Ніяких, цих людей просто більше для мене не існує. Мені не до них зараз, я чую. Прильоти знарядь, чортових реактивних систем. Я бачив те, що бачили мої побратими, коли заходили у звільнені міста з гуманітарними місіями. І коли ще трупи не встигли прибрати з вулиці і в машину відтягнути. Це була наша робота, тому що у нас була зброя в руках і придатний для цього транспорт", – сказав Хливнюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти