StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хамка стара": Лариса Доліна закотила моторошний скандал у прямому ефірі росТБ

13 березня 2023, 20:06оновлено 13 березня 2023, 22:24
Зараз Доліна бере участь в російському шоу Три акорди. В одному з випусків розгорівся скандал.
Лариса Доліна
Лариса Доліна / скріншот

Російська співачка Лариса Доліна, яка підтримала диктатора Путіна і виступила за криваву війну в Україні, останнім часом потрапляє в скандали. Цього разу Доліна влаштувала скандал у прямому ефірі росТБ.

Зараз Доліна бере участь в російському шоу Три акорди. В одному з випусків вона вибрала для себе незвичайний репертуар і виконала пісню Гоп-стоп.

Член журі, шансоньє Олександр Новіков, розкритикував співачку і порадив їй не братися за чоловічі партії.

На це артистка жорстко відповіла, що ніхто не може наказувати їй, що співати. За цю нестриману реакцію глядачі співачку засудили.

"Хамська поведінка, відверте презирство, яке вона навіть не приховує", "Не думала, що вона хамка!", "Соромно за неї і дивитися неприємно", - пишуть росіяни.

До слова, після даного випуску Олександр Новіков перестав з'являтися в шоу. Росіяни вважають, що на це вплинула саме Доліна, оскільки вона має великі зв'язки.

долина
долина лариса
долина
лариса Доліна
Долина

Раніше писали, що співачка Лариса Доліна влаштувала "спекотні" танці на Мальдівах. Напередодні 67-річна Доліна заявила, що хоче гарненько відпочити на морі. Путіністка втекла з Росії на Мальдіви і вбралася не за віком.

Крім того, кілька тижнів тому, Лариса Доліна, яку все частіше критикують за зовнішній вигляд, "вибухнула" гнівною канонадою на адресу ненависників. 67-річна співачка заявила, що їй подобається молодіжний стиль і вона не буде ховати фігуру під вільним одягом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти