StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сумна зірка "Танців з зірками" натякнула на проблеми в стосунках із чоловіком

6 січня 2024, 22:02
1969
Ілона Гвоздьова розповіла про свою втому, а також про розчарування в "казках".
Ілона Гвоздьова з чоловіком
Ілона Гвоздьова розповіла про зруйноване щастя / колаж: Главред, фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Українська танцівниця, зірка шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова перебуває у відносинах зі своїм чоловіком Іваном Хомячуком 14 років, з них 9 - в офіційному шлюбі. На початку повномасштабної війни пара прийняла рішення повінчатися, а в серпні 2023 року здійснила задумане. Разом вони виховують двох дітей.

У своєму блозі в Instagram Гвоздьова раніше частенько постила контент з чоловіком - кумедні відео, красиві парні фото, зізнання у коханні, тощо. Та нещодавно на сторінці танцівниці з'явився пост зовсім іншого характеру.

Артистка показала фото, на якому вона позує в глибокій задумі. У підписі до знімка вона поміркувала про примарність щастя. Це наштовхнуло шанувальників на думку, що таким чином Ілона натякає на проблеми у відносинах з Іваном.

відео дня

"Щастя можна роками вибудовувати,а зруйнувати можна за мить! А може все так тільки здавалося? Може й не було того щастя, просто так здавалося, просто то була звичка і так було комфортно?! Як часто,ми жінки, можемо вигадувати казковий світ,якого не має насправді?! А навіщо тоді так багато казок і кіно про попелюшок, принцес і таке інше?" - написала Гвоздьова. Вона також підкреслила, що "втомилася бути сильною жінкою і хоче стати Попелюшкою".

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова розповіла про зруйноване щастя / instagram.com/ilonagvozdeva

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська розкрила нові подробиці про дочок, яких вона усиновила на початку повномасштабної війни - чому мовчала так довго, як вони адаптувалися, та ін.

Також стало відомо, що 39-річна учасниця Холостяка-12, українська акторка Вікторія Варлей, чекає на дитину. Рік тому вона вийшла заміж за чоловіка своєї мрії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти