StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Горе і глибоке кохання": дружина Вілліса зізналася в нових почуттях до актора

5 березня 2024, 03:03
Емма Хемінг зізналася, що по-новому поглянула на стосунки з Міцним горішком, хоч це і далося їй нелегко.
Брюс Вілліс, Емма Гемінг
Емма Хемінг розповіла про почуття до невиліковно хворого Брюса Вілліса / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Сім'я американського актора Брюса Вілліса разом з ним бореться з його страшним діагнозом - лобно-скроневою деменцією. Його оточують турботою і любов'ю п'ятеро його доньок, колишня дружина та нинішня дружина, модель і акторка Емма Хемінг.

Хвороба Міцного горішка прогресує, і це, безумовно, залишає слід у житті сім'ї Вілліс. Однак Хемінг продовжує не тільки допомагати чоловікові, а й підвищувати обізнаність громадськості про порушення мозку, тих, хто на них страждає, та тих, хто про них піклується.

Так нещодавно дружина Вілліса в Instagram записала емоційне звернення до недобросовісних журналістів, які пишуть, що через хворобу життя Брюса стало сірим і безрадісним. Емма звикла до пліток про свою сім'ю, але тут вирішила висловитися, адже найбільше її обурила не спроба преси "виїхати" коштом відомої особистості, а негативний образ хворого з деменцією, який вони мимоволі створюють.

відео дня

Читаючи похмурі заголовки, у людей, яким діагностували порушення роботи мозку, вважають своє життя закінченим, а ті, хто дарує їм підтримку та догляд, втрачають мотивацію, переконана Емма Хемінг. Звісно, хвороба - це не весела карусель, але представники ЗМІ мають бути уважнішими до добору слів і виразів, коли пишуть про деменцію та ін.

Прикладом своєї сім'ї дружина Брюса Вілліса постаралася надихнути тих, хто опинився з нею в одному човні. "Мій досвід показує, що дві речі можуть бути правдою й існувати одночасно. Горе і глибоке кохання. Смуток і глибокий зв'язок. Травма і стійкість. Мені довелося докласти всіх зусиль, щоб прийти до цього, але щойно це сталося, життя справді набуло сенсу, і в мене з'явилося справжнє почуття мети. У цій історії стільки краси і душевності", - пише Хемінг.

Хто такий Брюс Вілліс?

Брюс Вілліс - американський актор, продюсер і музикант. Завершив кінокар'єру, яка тривала 43 роки, у 2022 році у зв'язку з порушеннями роботи мозку. У 2023 сім'я артиста повідомила, що він страждає на лобно-скроневу деменцію. До хвороби був одним із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Володар двох премій "Еммі" (1987, 2000) і одного "Золотого глобуса" (1987). У 2006 році отримав іменну зірку на голлівудській Алеї слави. Найбільш відомий ролями у фільмах "П'ятий елемент", "Кримінальне чтиво", "Армагеддон", "Шосте чуття" і в серії фільмів "Міцний горішок".

Раніше дружина тяжкохворого Брюса Вілліса, британська модель і акторка Емма Хемінг, зізналася, за що почувається винною. Вона важко переживає метаморфози, які відбуваються з Міцним горішком.

Також інсайдер із близького оточення сім'ї повідомив, що невиліковно хворий Брюс Вілліс перестав впізнавати Демі Мур. Спілкування дається йому все складніше, іноді актор стає агресивним.

Інші новини про Брюса Вілліса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти