StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гленн Клоуз отримала перелом і синці в день свого 77-річчя - фото без макіяжу

21 березня 2024, 02:30
Такою Круеллу Де Віль шанувальники ще не бачили.
Гленн Клоуз
Гленн Клоуз зламала ніс - наслідки травми зірки "Небезпечних зв'язків" / колаж: Главред, фото: instagram.com/glennclose

Днями голлівудська зірка Гленн Клоуз відсвяткувала своє 77-річчя. Однак на неї чекав вельми неприємний подарунок - акторка зламала ніс.

На щастя, перелом виявився нескладним, і лікарі зуміли його вправити. Втім, нещасний випадок залишив на обличчі Клоуз вельми помітний слід - два великих синці під очима.

Варто зазначити, що це не позбавило артистку святкового настрою. У своєму блозі в Instagram вона не тільки показала наслідки перелому, а й від душі посміялася над собою, зробивши серію смішних селфі без макіяжу.

відео дня

"Я думаю, що це буде особливо гарний день. (Не звертайте уваги на синці. У мене був невеликий перелом носа.) Почуваюся такою ж красивою, як і завжди", - написала Гленн Клоуз.

Гленн Клоуз
Гленн Клоуз зламала ніс - наслідки травми зірки "Небезпечних зв'язків" / колаж: Главред, фото: instagram.com/glennclose

Хто така Гленн Клоуз?

Гленн Клоуз - американська акторка театру і кіно. Володарка трьох "Золотих Глобусів" (2005, 2008, 2019), трьох "Еммі" (1995, 2008, 2009), трьох "Тоні" (1984, 1992, 2005) і двох пермій SAG Awards (2005, 2019). Має вісім номінацій на премію "Оскар" (жодної перемоги). Найвідоміші кінороботи - "Фатальний потяг" (1987), "Небезпечні зв'язки" (1988) та "101 далматинець" (1996).

Раніше зірка "Людей Ікс", американська акторка і модель Олівія Манн, розповіла про свою важку хворобу і непросту операцію. Їй довелося зіткнутися з раком грудей.

Також колумбійська співачка Шакіра зізналася, на які жертви пішла заради невірного ексчоловіка, іспанського футболіста Жерара Піке. Пара була разом 11 років, і має двох спільних синів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти