StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Герцогиня в чорному: Меган Маркл засвітилася в дорогущому луці "зайнятої матусі"

7 грудня 2023, 02:05
Життя на широку ногу в кращих традиціях аристократії - це те, від чого герцогиня Сассекська не може відмовитися ні за яких обставин.
Принц Гаррі, Меган Маркл
Меган Маркл свіжі фото - герцогиня Сассекська показала спортивний лук / колаж : Главред, фото: ua.depositphotos.com

Меган Маркл і Кейт Міддлтон, коли вони обидві виблискували при британському дворі, були вимушеними суперницями у всьому - їх постійно порівнювали в манерах, стилі одягу, висловлюваннях та ін. На сьогоднішній день герцогиня Сассекська вже давно "відійшла від справ", але в США, куди вона перебралася з чоловіком, все ще намагається виглядати по-королівськи.

На світських заходах Маркл віддає перевагу підкреслено скромним вбранням відомих брендів, зовнішня простота яких не може обдурити тих, хто розбирається в моді - дружина принца Гаррі любить одягатися дорого, і платить за одяг кругленькі суми.

Те ж стосується і аксесуарів. Наприклад, днями Меган потрапила в об'єктиви папараці недалеко від свого будинку в Монтесіто. Вона була одягнена в чорні лонгслів і легінси, сіро-рожеві кросівки, сонцезахисні окуляри і зелену кепку. На перший погляд - наряд типової лос-анджелеської мами двох малюків, яка вискочила за кавою в найближчий Starbucks.

відео дня

Але це лише на перший погляд. Знімки Маркл з'явилися на одному з фан-акаунтів королівських осіб в Instagram, присвяченому їх модним лукам. При детально розборі з'ясувалося, що образ втомленої мами у виконанні герцогині Сассекської коштує більше $600. Один тільки чохол на Iphone в її руках затягнув щонайменше на 250 доларів.

Раніше стало відомо, що герцоги Сассекські ледь не повторили жахливу долю принцеси Діани - принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці, які переслідували їх на автомобілі 2 години.

Також стало відомо, що Меган Маркл в США спіймали на брехні. Через недобросовісно виконану роботу їх в Америці, куди обидва так прагнули, стали називати "королівськими шахраями".

Інші новини про Меган Маркл:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти