Де логіка 2021 - найяскравіші фото і моменти 3 випуску

21 березня 2021, 21:30оновлено 24 березня 2021, 15:39
На нове популярне шоу Нового каналу Де логіка прийшли учасниця голосу і соліст Время и Стекло. Хто переміг у 3 випуску Де логіка - дивіться і читайте Главред.
Де логіка 2021 випуск 3-відео 16-03-2021
Де логіка 2021 випуск 3-відео 16-03-2021 / Новий канал

9 березня Новий канал показав прем'єру - інтелектуально-розважальне шоу Де логіка? А вже 16 березня продовжив радувати глядачів двома новими випусками. Суть проекту проста: пари зіркових учасників, жінок і чоловіків, сидять один навпроти одного за ігровими столами і розгадують логічні завдання чотирьох раундів і фіналу.

У новому випуску Де логіка? за трофеї Залізна логіка змагалися: співачка Анна Трінчер, хітмейкер Jerry Heil, музикант Позитив (Олексій Завгородній) і блогер-фокусник Дмитро Євтушенко. Перед початком гри Сергій Притула випитав деякі цікаві факти з життя селебрітіз.

Анна Трінчер поділилася цікавим фактом про її музичне життя до народження.

читайте такожДе логіка 2021 - що показали в п'ятому випуску шоу Нового каналу

"Мама мені розповідала, що, коли була мною вагітна, слухала Наташу Могилевську, – сказала Трінчер. - У мене просто не було вибору. Народилася з піснею відірватися від землі і, власне, стала співачкою".

Де логіка 2021 випуск 3
Де логіка 2021 випуск 3 / Новий канал

За лаштунками шоу про логіку Jerry Heil згадала про те, як нелогічно витратила гроші.

"Моя найбільш нелогічна покупка в житті – це, напевно, кроси на пружинах за 600 доларів, - зізналася молода виконавиця і автор хітів. - Стоять у шафі вже більше року. Думала, що буду стрибати на концертах. Але насправді в них і кроку зробити неможливо".

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

Блогера Дмитра Євтушенка ведучий Сергій Притула попросив розповісти історію, як він облажався під час фокусу найсильніше. Хлопець поділився моментом, який він не забуде ніколи.

"Це був дитячий захід, – почав Дмитро. - Суть фокусу така: у глядача береться телефон, знімається на нього відео, потім телефон починають ламати, і він незабаром зникає і виявляється в торті. Звичайно, секрет в тому, що крім справжнього телефону є ще несправжній, який нібито ламають. І ось на цьому заході я поклав несправжній телефон не в ту потаємну кишеньку, виніс колезі, і тільки він його взяв, як випав приготований заздалегідь телефон. Люди побачили у нього в руках справжній телефон, а на підлозі – несправжній. Мій напарник Микита недовго думаючи зробив вигляд, що нічого не сталося. Всі діти до кінця номера кричали: "там два телефони!" а ми так і не подавали увазі, що щось йде не так".

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

Перший раунд шоу називається Що спільного? За його правилами, учасникам потрібно відгадати, що об'єднує три картинки, які виводяться на екран. Швиденько впоралися з тим, що Дон Карлеоне, Дон Кіхота і Дон Жуана об'єднує Дон. А дитину, вербу і стіну можна логічно об'єднати словом плач. А ось фото цукру, дьогтю і жіночої туфельки ввели учасників в ступор. Дуже довго вони не могли додуматися, що загальним для всього цього є ложка. Адже є ложка цукру, ложка дьогтю і ложка для взування.

У другому раунді шоу Третій зайвий зірки шукали домальовану деталь на картинках.

У третьому раунді Плюс-мінус з'єднували дві картинки так, щоб вийшло щось третє. Тут потрібно було вміння візуалізувати. Наприклад, об'єднавши сарафан і радіо, вийде сарафанне радіо. Або ж, якщо до бюсту (скульптурі) образно додати половинки кокоса, то отримаємо бюстгальтер. Асоціативно поєднавши лук і стріли і дитини, отримуємо Амурчика.

Де логіка 2021
Де логіка 2021 / Новий канал

У четвертому раунді Вгадай мене редактори шоу підготували для зірок мультики, де зашифрували відомі фільми, мультфільми та серіали. Серед них були: Ігри розуму, Таксі, У джазі тільки дівчата, Назад в майбутнє і Аватар.

Де логіка 2021 3 випуск дивитися 16-03-2021:

Фінал в шоу Де логіка? це логічний пінг-понг. На великому колажі знаходяться ребуси, де зашифровані поняття або предмети, об'єднані однією темою. У цьому випуску проекту зірки відгадували фрукти, овочі та зелень.

Де логіка 2021 випуск 3
Де логіка 2021 випуск 3 / Новий канал

У запеклій боротьбі жіночої та чоловічої логіки перемогли Анна Трінчер і Jerry Heil.

Повний третій і четвертий випуск проекту Де логіка? можна дивитися на сайті Нового каналу. Всі нові випуски інтелектуально-розважального шоу Де логіка? виходить щовівторка о 19: 00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти