StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гарік Мартиросян покинув Росію і переїхав до рідної Вірменії

15 грудня 2022, 21:51оновлено 16 грудня 2022, 13:51
Російський комік не зміг стерпіти терористичної поведінки Росії і виїхав до себе на батьківщину.
Гарік Мартиросян
Гарік Мартиросян / starhit.ru

Комік вірменського походження, який довгий час виступав у Росії, яка веде жорстоку війну в Україні Гарік Мартиросян, виїхав з Росії.

Про це повідомили ряд російських ЗМІ, в тому числі "Стархіт".

За їхньою інформацією, Гарік Мартиросян більше не буде жити в Росії, а залишиться в Єревані, Вірменії. Зокрема, повідомляється, що Мартиросян більшу частину свого часу проводить в Єревані і займається дитячими шоу в якості продюсера. Він зізнався, що зараз "пішов у них з головою".

відео дня

Нагадаємо, раніше в одному з випусків російського гумористичного шоу Comedy Club артист Павло Воля виступив з номером, в якому розповів, як журналісти просили його прокоментувати розслідування Олексія Навального про "палац Путіна". Воля пожартував, що був тільки в палаці Гаріка Мартиросяна, який його попередив, щоб у разі розслідування Воля сказав, що це його будинок. Жарт не показали на телеканалі ТНТ у новому випуску шоу.

Шоумен у своєму номері розповів про те, що журналісти просили його прокоментувати розслідування про "якийсь палац". Однак він знає тільки про те, що палац є у Мартиросяна.

"Палац ... я знаю, який палац у Мартиросяна (Гарік Мартиросян, керівник шоу Comedy Club, - ред.). Я був там з Мартиросяном, Мартиросян мені сказав: "Ось, Пашка, Дивись – це мій дім. Якщо буде якесь розслідування - Пашка, це твій дім", - пожартував Воля.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти