StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Галкін показав доньку у вінку та вишиванці

10 березня 2023, 22:09
Артист відомий своєю проукраїнською позицією, що сильно дратує росіян.
Галкін, прапор України
Галкін, прапор України / Колаж фото УНІАН

Російський актор і комік Максим Галкін, який не побоявся висловити свою позицію з приводу війни і підтримав Україну, виклав на своїй сторінці в Instagram свою підрослу дочку Лізу.

Він виклав зображення дівчинки у вінку, а також у блузці, схожій на вишиванку. Підписники Максима розгледіли схожість образу з українськими етно-мотивами.

відео дня
Ліза Галкііна
Ліза Галкііна / Instagram

"Схожа на україночку", "Спасибі Вашій родині, за підтримку!! За Україну", "Вона наче Українка", "Дякуємо Вам, Максим! За ваш талант, людяність, порядність, інтелігентність, підтримку України. Ми вас любимо", "Як Україночка з віночком", - написали вони.

Нагадаємо, раніше путініст і хам, російський співак Філіп Кіркоров, який не втомлюється дивувати своїми безглуздими нарядами, знову викликав бурю в російських медіа. Так, нещодавно в мережі з'явилися фото артиста в нижній білизні на прийомі у хірурга. На зображеннях видно пошматованого синім маркером співака, який вже вкотре лягає під ніж російських хірургів.

Зокрема, пропагандистське видання повідомило, що за перетворення Філіпа Кіркорова відповідає Тимур Хайдаров. "З розміру XXXL перейшов в L. він просто не має право виглядати погано", — зазначив зміни поп-короля пластичний хірург.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти