StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фінал "Євробачення 2023" : став відомий порядок виступів артистів

13 травня 2023, 16:29
Цього року оргкомітет "Євробачення-2023" знову змінили правила голосування.
TVORCHI на Євробаченні 2023
TVORCHI на Євробаченні 2023 / суспільне

Напередодні великого гранд-фіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2023, стало відомо, під якими номерами виступатимуть учасники.

Зазначимо, що український дует TVORCHI не брали участі в першому і другому півфіналі, так як відразу ж потрапили в гранд-фінал, як переможці торішнього шоу.

Порядок виступу артистів
Порядок виступу артистів / Фото з офіційного сайту

Українська група виступить під 19 номером, практично в кінці.

відео дня

Як голосувати у фіналі Євробачення-2023

У 2023 році в систему голосування на Євробаченні внесено ряд змін.

З цього року глядачі з усього світу можуть голосувати за свої улюблені пісні, поряд з піснями в країнах-учасницях, і визначати результат конкурсу.

Також відбулися зміни в тому, як вирішуватимуться відбіркові матчі кожного півфіналу.

Усі голосування адмініструються digame, партнером з голосування EBU, і контролюються E&Y, незалежним спостерігачем за голосуванням.

Глядацьке голосування

Вперше глядачі, які спостерігають за подіями у відповідних країнах, які не змагаються цього року, також зможуть проголосувати у великому фіналі.

Усі глядачі як в країнах-учасницях, так і в країнах, що не беруть участі в конкурсі, можуть проголосувати за допомогою офіційного додатку "Євробачення" або перейти безпосередньо на www.esc.vote - новий центр голосування на конкурсі пісні "Євробачення". І додаток, і веб-сайт автоматично нададуть правильний метод голосування для всіх відповідних країн.

Крім того, глядачі з країн-учасниць можуть голосувати по телефону та/або за допомогою SMS. Відповідні номери будуть показані на екрані кожною телерадіокомпанією-учасницею та на веб-сайті www.esc.vote.

Професійне журі

Професійне журі призначається мовником у кожній із 37 країн, що беруть участь у конкурсі.

Кожне журі складається з 5 членів (включаючи голову) з міцною музичною/мистецькою освітою та відповідним професійним досвідом (з підтвердженим досвідом), що виправдовує їх призначення (наприклад, співак, музикант, композитор, автор текстів, професіонал телебачення/телебачення).

Кожне журі повинне ранжувати всі змагаються пісні в кожному шоу від найменш вподобаних до найбільш вподобаних на основі наступних критеріїв:

- композиція та оригінальність пісні

- якість виконання на сцені

- вокальні дані виконавця (виконавців)

- загальне враження від виступу

Ранги, присвоєні окремим пісням кожним членом журі, перетворюються на певне значення балів від 12 і нижче, що зменшується експоненціально; сума всіх оцінок національного журі визначає остаточний рейтинг Національного Журі. 10 найкращих пісень з найвищим рейтингом отримують від 1 до 8, 10 та 12 балів.

Голоси журі з усіх 37 країн-учасниць будуть враховуватися в Гранд-фіналі.

Нагадаємо, раніше українські артисти влаштували чудовий перформанс на сцені Євробачення 2023 в Ліверпулі.

Також в рамках другого півфіналу пісенного конкурсу "Євробачення 2023", австралійська група "Voyager" буквально "розірвала" сцену конкурсу. Учасники групи витягли на сцену справжню машину і влаштували справжній рок-концерт, поставивши глядачів практично на вуха.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти