StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фамільна схожість: Мадонна показала зворушливі кадри з 93-річним батьком

5 червня 2024, 01:30
150
Тато Мадонни з розмахом відсвяткував чергове 18-річчя.
Мадонна
Мадонна новини - Мадонна показала, який вигляд має її 93-річний тато / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Американській співачці Мадонні вже 65 років, але вона все ще може відчути себе маленькою дівчинкою, адже живий її тато. Днями Сільвіо Ентоні Чікконе виповнилося 93 роки, і цю подію він відсвяткував зі своєю зірковою донькою.

Варто зазначити, що для такого елегантного віку чоловік має чудовий вигляд - знімками з Дня народження батька Мадонна поділилася у своєму блозі в Instagram.

"З 93-м днем народження Сільвіо! Вітаю тебе з тим, що ти проїхав американськими гірками життя з гумором і в здоровому глузді. Дякую, що поділився зі мною своєю життєвою мантрою: "Я збираюся їхати, поки не відваляться колеса". Ніщо не може нас зупинити! Люблю тебе до місяця і назад", - написала співачка.

відео дня

Вона опублікувала серію знімків, на яких ніжно обіймає літнього тата, а також поділилася фотографіями із сімейного архіву. На одному з них Сільвіо Ентоні Чікконе ще зовсім юний. Дивлячись на цей кадр стає зрозуміло, що Мадонна напрочуд схожа на свого батька. Від нього вона успадкувала не тільки світлі очі, овал обличчя і характерний ніс, а й діастему - щілину між передніми зубами, яка на початку кар'єри Мадж була невід'ємною частиною її образу.

Мадонна з батьком
Мадонна з батьком і Сільвіо Ентоні Чікконе в юності / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Хто така Мадонна?

Мадонна (Мадонна Луїза Чікконе) - американська співачка, автор-виконавець, танцівниця й акторка. З 1980-их носить негласний титул "королеви поп-музики". Потрапила до Книги рекордів Гіннесса, як найбільш комерційно успішна виконавиця в історії. Володарка семи "Греммі" (1998 року забрала одразу три нагороди) і двох "Золотих глобусів". Внесена до "Зали слави рок-н-ролу". З початку музичної кар'єри 1979 року випустила 14 альбомів і 93 сингли.

Голлівуд - останні новини:

Раніше в західних ЗМІ з'явилася новина про те, що американська співачка Леді Гага вагітна первістком. Артистка з'явилася на публіці з великим животом характерної форми.

Також стало відомо, що 15-річна дочка Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька. Вів'єн Маршелін пішла по стопах батьків, і взяла як творчий псевдонім прізвище Анджеліни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти