StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фальшиво співала і виляла товстими стегнами: Лорак таки виступила в Туреччині

26 липня 2023, 16:09
5852
Зрадниця Ані Лорак прорвалася до Туреччини, щоб дати хоч один концерт.
Ані Лорак
Ані Лорак не залишає спроб заробити хоч щось. Адже на йозі - далеко не заїдеш..../ колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак, яка зрадницьки мовчить про те, що Росія напала на Україну і вбиває її мирних громадян, а також з піною біля рота доводить, що не допомагала ЗСУ, таки дісталася до Туреччини, щоб підзаробити грошенят.

На своїй сторінці в Instagram, співачка, якій скасували концерти в Росії і Європі, а також в Анталії, виступила в одному з турецьких готелів в місті Белек.

На відео - Лорак і її спроби дихати і співати одночасно:

відео дня

Лорак та її
Лорак та її "широка кістка" / скріншот Instagram/аni.lorak

Лорак важко рухалася на відео, було по всьому видно, як нелегко їй дається пауза у виступах. На відео, якими запроданка поділилася в мережі, вона повільно переставляє ноги, хекає і не завжди потрапляє в ноти. Загалом, музика звучить голосніше, ніж фальшивий голос Ані Лорак.

Нагадаємо, нещодавно українській спільноті, а також Консулу в місті Анталія Олександру Вороніну вдалося вплинути на проведення концерту співачки Ані Лорак в концертному залі Cosmos. Турецька сторона побоялася репутаційних ризиків і пішла на зустріч українцям, засуджуючи військовий напад Росії на Україну.

Тим часом, турецькі готельєри, мабуть, побоялися втратити можливість підзаробити і таки пустили запроданку поправити матеріальне становище на своїх відпочиваючих. Туристичний сезон в 2023 році - слабкий і нечисленний, тому кожен готель заманює відпочиваючих як може. Низькопробними артистами, в тому числі.

Нагадаємо, раніше співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну, мовчить про звірячий напад Росії на Україну, з'явилася в дивному вигляді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти