StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це що за чудо вивалило": Кіркоров шокував людей голим виглядом на сцені і влаштував дикий скандал

8 листопада 2022, 22:48
Кіркоров пояснив, чому вийшов на сцену в голому комбінезоні та влаштував скандал.
Кіркоров
Кіркоров / скріншот, соцмережі

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав вторгнення військ Россії в Україну та диктатора Путіна, шокував усіх своїм зовнішнім виглядом у Казахстані.

На своєму концерті в Алмати Кіркоров просто шокував глядачів. Артист з'явився в капронових лосинах, крізь яких проглядалася нижня білизна і всі його геніталії.

Відео з Кіркоровим швидко розлетілося в Мережі.

"Що це було?", "Одягнений, як клоун Філя, а соромно за нього мені", "Він що не бачив що одягав і взував, коли виходив, маячня", "Це що за диво вивалило на сцену", - дивується публіка.

Кіркоров пояснив, чому вийшов на сцену в голому комбінезоні.

"Кожен по-своєму відзначає місячне затемнення!",- заявив Кіркоров і списав всі гріхи на свою команду.

Кіркоров також заявив, що його команда просто розіграла.

"Ну і як прийнято за давньою традицією - фінальний концерт з сюрпризами. Колектив вирішив влаштувати мені зеленку! Моя команда - справжні хулігани. При моєму багатому досвіді навіть я був у шоці, коли мене практично роздягли на пісні в "В саду Едемовому". Саме в цей момент я повинен виходити в зал для глядачів! Ось і випустили мене, грішника, до шанувальників... на цей раз розіграли карту "Голий Король", Залишивши мене без шортів рівно перед тим як мені йти в зал", - заявив путініст.

Кіркоров

Кіркоров пригрозив колективу відповіддю.

"Що ж! Жарти жартами! Чесно кажучи, я такі жарти не люблю, але залишився в безвихідному становищі. Але Show must go on! Я запам'ятаю цю витівку мого колективу надовго. І приготую ответочку", - заявив він.

У Мережі розгорівся справжній скандал через зовнішній вигляд Кіркорова, і люди в жаху від поведінки російського співака.

Кіркоров

Позиція Кіркорова про війну в Україні

Філіп Кіркоров вирішив особисто підтримати окупантів, які вбивають українців. Він вирушив до Криму з концертом для окупантів.

Кіркоров особисто покликав на свої концерти військових, які заліковують поранення в кримських госпіталях. Однак він не розповів, як саме пораненим окупантам пробратися через натовп фанаток Кіркорова і потрапити на концерти.

Нещодавно Кіркоров відвідав США, де він багато всього почув на свою адресу від українців.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти