StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Зеленська показала в Парижі, як правильно носити чорний монохромний лук

12 листопада 2023, 22:30
Перша леді України в тотал-блек повторила свої улюблені модні прийоми з новими оригінальними акцентами.
Олена Зеленська
Олена Зеленська в total black образі виступила в Парижі / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська весь тиждень присвятила відрядженню у Франції. Там серед іншого вона взяла участь у відкритті в столиці Українського інституту.

Зеленська виступила з сильною промовою, в якій розкрила історичну важливість культурної взаємодії між країнами. До того ж тепер в стінах інституту українська культура знайде сильний голос.

"Якщо спитати нині в багатьох європейців, що вони знають про Україну не з новин, а з книжок, зі сфери культури – яких наших класичних художників, письменників, – напевно, це буде складне запитання. Прикро, що світ починає дізнаватися більше про українську культуру й наш внесок у світовий здобуток лише через російський напад. Але добре, що таки дізнається. Бо наша культура доводить: ми є, завжди були й будемо, хоч би як хотіла та хоче привласнити нас знову імперія", - заявила перша леді на відкритті представництва Українського інституту в Парижі.

відео дня

Для офіційного заходу Олена Зеленська обрала тотал-блек лук: подовжений жакет-кімоно на запаху з атласними зав'язками, штани-палаццо і замшеві туфлі-човники. З прикрас на першій леді були лише сережки від Gunia Project та обручка.

Олена Зеленська
Олена Зеленська в total black образі виступила в Парижі / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Раніше Олена Зеленська вразила стильним чином - перша леді України знялася для популярного іспанського видання в незвичайному аутфіті, який підкреслив її жіночність.

Також стиліст першої леді, засновниця українського бренду Gunia Project Наталія Каменська, розповіла, в якому вбранні Олена Зеленська зустріне перемогу над країною-агресором.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти