StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олена Ющенко показала, як виглядає найменший онук експрезидента

1 листопада 2023, 20:42
828
Андрію Ющенку-молодшому лише нещодавно виповнився рочок.
Олена Ющенко з сином
Олена Ющенко показала фотосесію з однорічним сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/olena_yushchenko

Олена Ющенко подарувала третьому президенту України та політичному діячеві Віктору Ющенку онука у серпні 2022 року. Хлопчика назвали на честь його батька - Андрієм.

Малюк - п'ятий, і найменший онук колишнього гаранта. Олена з чоловіком довго приховували її вагітність, проте зберегти в таємниці появу на світ дитини їм не вдалося.

Ющенко і зараз оберігає сина від сторонніх очей. Хлопчику вже 1 рік і 2 місяці, але його обличчя батьки поки не показують. Втім, це не заважає Олені хвалитися ніжними знімками з малюком.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася відео, на якому зображені фрагменти нової фотосесії з Андрієм-молодшим. Мама і дитина були одягнені в парні білі костюми. Ющенко пообіцяла вже скоро похвалитися фотографіями, але і від одного ролика у її підписників на обличчі вже з'являються посмішки від розчулення.

Дивіться відео фотосесії Олени Ющенко з сином Андрієм:

Раніше українська акторка Ксенія Мішина розповіла про особисте життя і жорстко відповіла на питання, чому вона, така красива і успішна, все ще самотня.

Також зірка Голосу країни, співачка Lida Lee розійшлася з бойфрендом після п'яти років відносин. Артистка не стала приховувати, що стало вирішальним факторм в їх розриві.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти