StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Його не люблять в Україні": 15-річний син Потапа зухвало відбрив хейтерів тата

3 червня 2024, 01:21оновлено 5 червня, 17:29
1099
Зірковий батько багато чому навчив його, зізнається юний Андрій.
Потап із сином
Потап новини - син Потапа Андрій розповів про хейт на адресу батька / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український музичний продюсер і співак Потап за час повномасштабної війни в Україні набув неоднозначної репутації, яка здебільшого пов'язана з його тривалим перебуванням за кордоном і провокаційними висловлюваннями. Проте він залишається однозначним прикладом для наслідування і хорошим батьком для свого єдиного сина - 15-річного Андрія.

Підліток у коментарі для Люкс ФМ розповів, що регулярно бачиться з татом за кордоном і дуже дорожить цими зустрічами. Вони разом приємно проводять час, що для Андрія здається цілком природним.

Навіть незважаючи на його юний вік, хлопчик розуміє, що Потап для багатьох українців втратив свій зірковий блиск. Проте музичний продюсер зміг винести з цього дуже важливий урок, і передати його синові.

відео дня

"Щоб бути спокійним, коли на тебе хтось говорить щось погане, потрібно не зважати на це і говорити: "Нехай говорять". Мені допомагає це робити мій батько. Всі знають, як його не люблять в Україні, але я до нього приїжджаю, бо мені 15 років, раптом що. Коли ми разом з ним, то він веселий, тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь [непотребство - неценз.]. Я побажаю це всім: не дивитися на тих, хто говорить про тебе [непотребство - неценз.]", - зухвало заявив син Потапа.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Що таке Люкс ФМ?

Люкс FM - українська недержавна радіомовна мережа, чиї програми виходять у понад 20 містах України. Музичний формат: Hot AC. Крім музичних блоків, в ефірі звучать "Хороші Новини", ранкове шоу "Зарядка", хіт-паради, ігрові, вітальні та розважальні програми. Радіостанція почала мовлення 1 січня 1994 року, повідомляє Вікіпедія.

Потап - останні новини:

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти