StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Єфросиніна жорстко відповіла Собчак, яка назвала її обманщицею

20 вересня 2022, 23:56
Єфросиніна вступила в перепалку з Ксенією Собчак, яка звинуватила українців у "нацизмі".
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна жорстко відреагувала на слова російської пропагандистки Ксенії Собчак, яка звинуватила українців у "нацизмі". Росіянці не сподобався протест українців з приводу участі російської моделі в рекламі популярного бренду і вона назвала це нацизмом.

Маша Єфросиніна емоційно відреагувала на це, назвавши речі своїми іменами, і це не сподобалося Ксенії Собчак. Журналістка публічно звинуватила телеведучу у брехні.

На своїй сторінці в Instagram Собчак заявила, що написала Єфросиніної в Приватні повідомлення, але так і не дочекалася відповіді. Тому Собчак вирішила оприлюднити листування і дорікнути Єфросиніну.

відео дня

Єфросиніна жорстко відповіла Собчак, яка назвала її обманщицею

Собчак дивується, чому ж українці не бачать "хороших росіян". Вона також пояснює українській ведучій значення слова "нацизм", який, за фактом, є синонімом до слова Росія.

Єфросиніна жорстко відповіла Собчак, яка назвала її обманщицею

"Ці люди вміють тільки звинувачувати всіх у брехні. І не бачать скло у власному оці. Це ДНК їхньої нації", - відповіла Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше називає себе ліберальною, російська журналістка і пропагандистка Ксенія Собчак відреагувала на сміливу заяву російської співачки Алли Пугачової.

Як раз раніше лєгендарна поп-співачка Алла Пугачова у день народження своїх дітей, Гаррі та Єлизавети, 18 вересня, публічно виступила на підтримку свого чоловіка, коміка Максима Галкіна (його нещодавно влада країни-агресора, Росії, визнала "іноагентом").

"Звернення до Мін'юсту РФ. Прошу зарахувати мене до лав іноагентів моєї улюбленої країни, бо я солідарна зі своїм чоловіком, чесною, порядною і щирою людиною. Справжнім і непідкупним патріотом Росії, бажаючим Батьківщині процвітання, мирного життя і свободи слова", — написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти